Torsdag 30 juni

Idag har vi haft besök.. av kusiner och faster från Finland. Sist de var på besök bestod huset enbart av lite reglar.. Vet inte ens om vi fått upp takstolarna då..?

Ja nu har de ju hunnit hände lite mer så att säga.

De blev bad ifrån bryggan, bad i tunnan och fika.

Rätt som de var drog de ihop sej och blev kolsvart och de blev ett ordentligt åskväder. MYS!! De enda som jag uppskattar med sommaren tror jag, denna urladdning.

Jag älskar åska!Regnet öser ner..

Efter regn kommer solsken


Helgen närmar sej med stormsteg!! Wiiho! Och vi och vovvarna kommer att spendera den i dalarna tillsammans med myggorna :-) Åh va jag längtar.. balsam för själen!


Fulufjäll hösten 2010

 

Laddar förfullt inför Vansbro simningen nästa helg. Jädrar va jag simmar o plaskar runt nu inför detta. Litet minus att de är så varmt i vattnet bara.. De svalkar ju inte ens. De ska va max 15 grader tack!!

 

 

 
Bild från veckans ryggpass :-)


Återkommer när vi anlänt till dalera!

 

2011-06-30 @ 22:13:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ledsen är seg o uppdatera ja vet. Igår var...

201106293254 (MMS)

Ledsen är seg o uppdatera ja vet. Igår vart de gymmet tidigt på morgonen. Sen en promenad. Sen till arbetet vid 9. Cykla hem. Simma hundar. Åkte till karlstad o handla byggmaterial. Simma ca 1000m enligt eniro till bastuflotten. Bada bastu, sen bumms i säng.. Nu jobb..

2011-06-29 @ 13:22:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Här tänker vi spendera natten.. Glad midso...

201106243245 (MMS)

Här tänker vi spendera natten.. Glad midsommar på er!!

2011-06-24 @ 15:04:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Titta vilken stor Sila har fångat!! Man sk...

201106233235 (MMS)

Titta vilken stor Sila har fångat!! Man ska som mus/råtta/sork hålla sej borta från mina jägare. Så duktig tjej. Den där har förstört våran gräsmatta i vintras så de är rättåt han. Haha!

2011-06-23 @ 08:59:26 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Onsdag

På fredag/midsommarafton har vi 6-årig förlovningsdag. Tror de är första gången sen förlovningen som midsommarafton är på den 24:e igen. Om ja inte minns fel. Förra året den 24:e då vi hade 5-årig förlovningsdag var dagen innan midsommarafton, och de va även dagen som Thommy friade. Då satt vi på en klippa ute vid sjön och åt trerätters. Bland annat hummer :-) De va första och enda gången som jag ätit hummer och de va såå underbart gött.

Jag minns att jag ville ta några kort. Men Thommy sa, nej inga kort. De här ska vi bara komma ihåg i våra minnen..
Så de blev inga kort.

Känns tråkigt att bara fira bröllopsdagen som är på nyårsafton.. Den får vi ju börja om på 1år till vintern med.. Låter ju lite fjuttigt. Så vi får väll fira både förlovning och bröllopsdagar då!  
Här bor vi. Min man sitter på bryggan!
Ser ni Nikki simma låååångt därborta? En liten prick baraNu återstår 2 heldagar på jobbet innan de är dax att ta helg och fira midsommar. Längtar faktiskt tills på fredag ..men bara lite ;-)

 

2011-06-22 @ 08:53:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag 21 Juni

Ja här i bloggen händer inte så mycket, de är väll ungefär motsattsen till mitt liv. Hinner inte riktigt med här. Men åandra sidan vet jag inte om de faktiskt är någon som saknar när jag inte uppdaterar minst en gång om dagen..?

Till att börja med handlade bloggen om hundarna och många aktiviteter vi gör med dom. Ja de handlar den ju fortfarande om, men även onödigtvetande om vad jag gör om dagarna. Är ni verkligen intresserade av det?!


Av allt som hänt har vi blandannat haft besök av Peter förra veckan. De blev ett pass ihop på gymmet, sen vidare hem till Patrik och en lååång och såå trevlig grillkväll :-) Mitt i veckan!!

Vi fick ett så fint träd av Peter. Som vi planterade dagen efter. En så fin present!

Thommy gräver en grop
Trädet på plats i blåsten
Vårat fina trädJa de som tar upp min tid när jag inte bloggar är blandannat hundar och hundträning. Ja har fortfarande inte gett mej ut på MTB med dom. Har tyckt de är lite varmt.. Men de simmar regelbundet iallafall.

Styrketräningen går väl oxå framåt. Jag ökar på vikter hela tiden, vilket är roligt och motiverande. Thommy köpte mej ett par handskar här om dagen och vilken skillnad de blir.

Förut när jag kört marklyft och öser på med vikt på stången så fick jag inget bra grepp utan de kändes som stången ska glida ur händerna på mej. (Finns ju inget magnesium på gymmet..)

Men nu med handskar blir de skitbra! Har även nytta av dom när jag bla kör "traps" o använder tyngre hantlar. Förut kändes de som valkarna i händerna skulle dra med skinnet av fingrarna. Så nu blir de nice och kunna köra tyngre tills musklerna inte pallar mer istället för att ge sej för att händerna gör ont!

Dessutom va de ju såå snygga också


Harbinger Women's Pro GloveFick även en matchande Mp3-spelare :-) ..liten som en 5krona och rosa..
Den ska få underhålla mej på blandannat Tjejvasan.. :-)
Försökte ta en formcheck-bild på mej här om dagen. Men de gick ju inge vidare. De va skapligt svårt att ta på sej
själv!! Dels spänna sej och lyckas komma med i bild samtidigt som man ska hålla helt still så de inte blir suddigt!


Ja de ser väll inte mycket ut för världen, men nått händer väll iaf..?
Morgon-spännis!Ja sen sist har vi även varit ute till flytbastun en sväng också. Kyrkan har ju placerat den så lägligt utanför vårat hus :-)

eldar på förfullt i bastunnew castle i bastun :-)
Vi har väll även haft en och annan fin kväll på altanen..

 

 


Vy från altanen

Men sommaren är väll ändå bra överskattad ändå?!

 

Nä nu ska jag ut och leka med gräsklipparen medan min man ligger på soffan i feber & en riktig förkylning. Vekling där!! ;-) 

  

 

2011-06-21 @ 18:20:11 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Såhär går de till när hundarna ska simma

Hundarna är superduktiga när de är dax för dom att simträna.

 

I det här klippet får ni se när Malamutemammas Sila och Yukon Trail Zigge ska simma.


Flera tecken verkar tyda på att löpet inte alls är långt borta på Sila nu. Så vi väntar med spänning på att de ska sätta igång.

Zigge som är med i detta klipp är farbror till Sila. Zigges mamma, Vinca Von Kuhn, är farmor till Sila.


 

2011-06-17 @ 07:51:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag 11 juni

Jag har hittat en ny intressant blogg att följa! :-) Alltid kul att se att de finns fler likasinnade, med lite lika intressen, som typ att vara ute i skogen och gå/springa lite olika leder. Ibland när man är ute i skogen funderar man på om de verkligen finns fler som går de här lederna. Menar man träffar ju aldrig på någon när man är ute på tur ..nästan! Här kommer ett klipp ifrån en ny intressant blogg att följa: http://www.1iskogen.blogspot.com/


Om man tittar från ca 11min 46sek in i klippet, vem kan de va han pratar om då? ..som hade problem över vattnet o trumman? :-)


Och här mitt klipp från lungälven. De va lixom liiiiite mer vatten när jag skulle över.


Enda gången vi träffat på någon mer ute i skogen när vi varit på tur va när ja bada naken i lungälven. Vi gick brattforsleden. Vi hade gått i x antal timmar i skogen. Jag va genom svett!! Vi hade inte träffat på en enda människa på hela dagen. Så jag slänger av mej kläderna och hoppar i älven. Just då säger Thommy: De kommer någon!! Alltså, vilka är oddsen?! Vi har gått en heldag i skogen och inte sett eller hört ett liv. Jag svarar SÄKERT! (ironi, klart han lurar mej!)

 

Strax där efter hör jag Hej! Hej! Vänder mej om och de va inte Thommy som sa hej hej! Utan en orienterare. Och där står jag naken i Ån och säger: Öööö Hej!
Jag badar i lungälven

Då vet man att Gud har humor! Och nu vet jag ju även att de faktiskt finns fler folk som rör sej längs lederna

2011-06-11 @ 18:16:54 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Back to Åsjöleden

Ett litet filmklipp från vårat läger.
Här bodde vi lördagsnatten till söndagen:


2011-06-08 @ 21:44:34 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Onsdag 8 Juni

Jobbat hela dagen idag. När jag kom hem vid halv sju hade Thommy lagat mat. Efter maten tog jag hundarna och båten och gav mej ut på sjön. Alla hundar har fått simma några hundra meter idag också, även Kaiza. Man blir så imponerad när de hoppar i båten så snällt och jag drar igång motorn och vi åker ut. Jag hinner knappt slå av motorn förns de gör ett riktigt skutt ur båten och man får hålla i sig för att inte båten ska vällta.

 

Ja alla hundarna är lika duktiga, utan Kaiza då. Hon ville inte gärna gå i båten. Och inte heller gärna hoppa ur den. Men när iluk kastade sej rätt ut i vattnet, ville ju inte hon va sämre. Hon ställde sej på kanten och börja skrika, för hon ville ju hoppa i. Men lite läskigt var de. En liten lätt knuff i baken och även Kaiza hoppa i och simma hem. Väl hemma blev de så glad och livliga efter ha fått svalka sej så de rulla sej på gräsmattan och mådde allmänt gött! 

Nu ligger de i hundgårdarna och njuter av frysta märgben.

Måste filma nästa gång vi ger oss ut för o simma, så ni får se va duktiga de är!

Jag simmade över sjön förra fredagen, i vågor. De vart uppskattningsvis 800-900meter. Sila åkte båt med husse och höll koll på mej så jag inte skulle drunkna. Sen när vi vände om hem fick även Sila simma.

Vi kör med flytvästar på hundarna enbart för säkerhetsskull.

Alla kan ju faktiskt simma. Men när de ska simma långt och ute på djupt vatten vill ja inte riskera att de ska hända något så någon försvinner.

 

 
Sila håller koll på mej när jag simmar

Sila simmar hem


Jag simmar hemJag fick insider information idag. Det var 15,3grader i vattnet i Vansbro. Nu får de bara se till att INTE bli varmare. Det är i 15-16 gradigt vatten jag är tränad. Blir de varmare kanske jag blir överhettad! :-)

 

Sen till ett annat problem. Lasse undra hur jag ska få på mej badmössan. De börja jag också fundera på nu. Alltså jag hittar aldrig vanliga mössor som passar mej! Jag har helt enkelt för stort huvud/hår?


Antingen får jag klippa ett hål i mössan bak. Så toffsen kan sticka ut bak. Eller så får jag sy mej en egen, konstaterade vi...


Några andra bra förslag?!

2011-06-08 @ 21:42:24 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Lite lätt kaxigt..

:-)2011-06-07 @ 19:37:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndags-Sim

Alla hundar har fått simma idag utan Kaiza. Kaiza vägrade till och med att gå ut på bryggan för att komma till båten så hon fick slippa. Tänker inte tvinga ut henne, hon har ju fått provat förut några gånger och vet vad det handlar om iallafall. Så vill hon inte så vill hon inte.

Men de andra gick snällt ut på bryggan och hoppa ner i båten.
Sedan körde jag ut dem mitt o sjön och gav kommando att de skulle hoppa i. Allihopa löd så fint och hoppade ur båten ner i sjön. Jag behövde inte anstränga mej de minsta.

Sedan styrde jag hemåt medan hundarna fick simma.


Jag och hundarna ute på sjön

De valde att simma lite olika vägar hem. Här simmar iluk in i vassen.

Divine på ingång
Divine på närmre håll
Sila på ingång på andra sidan bryggan.

Sila snart framme.
Här kommer jag


Zigge och Nikki blev de inga bilder på. Men de simma allt de också. Nu ska jag ut och simma lite, medan hundarna ligger i skuggan och mår gött efter ett svalkande dopp. Ikväll blir de att sitta på bryggan och meta :-)


2011-06-06 @ 16:58:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Liten filmsnutt vid en bäck längs Åsjöleden

Divine badar i en bäck som vi stannat i efter vägen..


2011-06-06 @ 10:47:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åsjöleden 31km

Ja då var vi hemma igen från ytterligare en Klövjetur. Vi gick Åsjöleden 26km. Fast Åsjöleden började först vid Lårhöjden och dit finns ingen bilväg. Så vi startade på Badsta camping i Storfors och gick till lårhöjden (5km) och anslöt oss där till Åsjöleden. Därav blev det istället 31km.

Blev enormt irriterad på Blogg.se då jag flitigt skickade in rapporter till bloggen igår. Säker en till två gånger i timman, bara för att hålla er läsare underrättade. Sedan på kvällen när jag sitter vid brasan går in och kikar via mobilen har inte ett enda meddelande kommit fram!!

Hörde även att fler haft problem med MMS till blogg.se igår!! De va ju typiskt.

Men då kommer bilder från våran tur nu istället då!Hundarna i bilen påväg till Starten :-)
Åså har vi kommit iväg.
Jag har satt mej ner för att knyta ena skosnöret som gått upp. Vet inte om Thommy var snabb upp med kameran för att han trodde jag skulle ramla i?!

Behöver jag tala om att det var sket-varmt? Tycker bilden talar ganska bra för sej själv!
Det var jag Thommy och min storebror Mattias med hundar som var ute. Det var meningen att Madelen skulle följt med också men hon var tyvärr sjuk!Åsjöleden

Stannade för lite bad i Hättsjön

Leden vi gick. (De röda plupparna, första streckan är gul-pluppad)

Divine badar

Lite paus

Iluk


Divine

Jag och Mattias läser karta (hundarna sugna på wasa-sandwich)


Hundarna ännu mer sugna på wasa-sandwich. Vi är ju SÅ snälla!! GE OSS!!


Ja, vem kan egentligen motstå de där ögonen?!


En tjärn som hette Pungpotten!

Jag vilar mej på en stubbe. Alltså de va sjukt varmt att gå!


Utsikt från Maxhöjden

Vi vilar oss på en bänk Maxhöjden

Mer vila

Vi går vidare

Stannade vid en trevlig bäck så hundarna fick bada


De va något djupare än Divine tänkt sej när hon väl hoppat i!

När vi kommit fram till St Grytingen, där vi tänkt slå läger. Blev vi skapligt besvikna. Vad vi missat att se på kartan var att rastplatsen låg uppe på en höjd. Plus att där fanns varken eldstad eller annat. Det var helt enkelt en bänk i ett liljekonvalj-snår. Och sjön/tjärnen låg typ 150m nedanför. Ingen höjdare alltså.

Vi valde att göra ett avstick ifrån leden och gå lite off-road. En bit ifrån leden fanns en tjärn som heter Trettondetjärnen. Där har jag och Thommy tältat för några år sedan så vi valde att gå dit istället.

Det var mycket mycket bättre när vi väl slitit oss igenom sumpmark/sly/risbröten och allt annat. (det fanns ju ingen stig eller något att följa) vi tog liksom närmsta vägen genom skogen dit.

Framme var de underbart.
Bokstavligt talat kristallklart vatten och eldstad! WIII!
Vi var tvugna att tvätta av oss all svett. Man var minst sagt klibbig efter 20km vandring i typ 25plusSedan var de dax att fixa brasa och vedHär bodde vi
Här fick iluk spendera natten

Här sov vi! Vi lyxade till det och tog med oss kuddar för första gången!!

Mat på gång!

2 nörrlänningar på kylning

Trettonde tjärnen

Husse och hundar

Brorsans tält


Min kvällsmat!! MUMMA!


Tror att jag sitter och tuggar på bilden.. eller så är ja väldigt trött, typ!


Grillar karré


Lite senare på kvällen började det att blåsa något enormt. Tror aldrig jag varit med om en sånn blåst förut. De kom in kolsvarta moln så vi väntade oss en regn/åska/storm. Vi flyttade Divine så även hon fick ligga under en gran. OM de skulle ösa ner så kunde granen iaf ta lite av regnet.


Mys vid brasan

Morgonen nästa dag
Iluk under sin gran

När klockan var ca 01:00 och stormen var som värst vaknade jag av att Divine stod och grävde vid tältduken. Hon tyckte att nu får de va nog. Hon grävde sej en grop in under tältet.Jag har seriöst aldrig varit med om att de blåst så jädra hårt någon gång i hela mitt liv. Funderade mitt i natten på om ja skulle gå in på nätet och kolla om de stod något om en enorm storm som dragit in över Sverige. De va sjukt! Vi var ute ett par gånger och kollade så alla grejer fanns kvar och hundar och allt.

 


Divine och hennes skyddsgropIlukIluk har bitit tag i sin skål, så den inte ska rymma från han.

 

 


Så kom vi till en matplats för vildsvin! Va lite fränt att se!! Hit ska jag åka någon kväll och sitta i ett älgtorn och titta på dom!!Och vi kom till en andra matplats för vildsvin. Massa potatis. Några träd var in-tjärade på stammarna.. Funderar på om vildsvinen gillar att gni sej mot tjära? ..eller varför har de målat tjära på 1-2 träd per matplats?Längre bort i skogen hittade vi vildsvinens gnugg-träd

Och deras badplats som låg strax bakom trädet.

Dagens lunch åt och tillagade vi på en bro

Mer hundbad.


Bad
Har kopplat Thommy i lina till mej så han inte ska tappa bort sej i storskogen.
Hm.. verkar som vi gått leden åt fel håll... Ska man vända nu kanske då?

Eller så skiter vi i de.. IVECO!!! KÄRLEK!!

 

2011-06-05 @ 17:52:01 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vi har de bra! ..vi här uti skogen.

201106043152 (MMS)

Vi har de bra! ..vi här uti skogen.

2011-06-04 @ 23:12:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Eld på gång!

201106043149 (MMS)

Eld på gång!

2011-06-04 @ 23:11:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kom fram till grytingen där vi tänkt sova....

201106043147 (MMS)

Kom fram till grytingen där vi tänkt sova. De var bara de att de låg på en höjd där leden passera så vi kom så långt ifrån vattnet. Så vi valde att göra ett avstick från leden och gå lite off-road så att säga. Vi har ni sikte på trettonde tjärnen. Där har vi tältat förut och vet att de är hyffsat bra. Får gå off-road imorn igen för att ansluta till leden igen

2011-06-04 @ 23:05:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Längtar tills vi kommer fram. Då ska jag g...

201106043145 (MMS)

Längtar tills vi kommer fram. Då ska jag grilla karré över elden och fiska!

2011-06-04 @ 22:56:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sitter på en bänk på maxhöjden..

201106043144 (MMS)

Sitter på en bänk på maxhöjden..

2011-06-04 @ 22:54:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Har passerat hättsjön.. Gått ytterligare n...

201106043138 (MMS)

Har passerat hättsjön.. Gått ytterligare några kilometer. Istället för o följa leden tillbaks till storfors följer vi den nu mot lunedet. De blir lite fördröjning på medelandena då de inte finns mobiltäckning..

2011-06-04 @ 22:52:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Har nyligen passerat lårhöjdstugan 5km. To...

201106043135 (MMS)

Har nyligen passerat lårhöjdstugan 5km. Tog en liten paus där. Inga konstigheter än. Nu går vi vidare mot lårhöjdssjön där vi ska vika av mot lundet, Åsjöleden. Skapligt varmt!

2011-06-04 @ 22:51:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Då har vi äntligen kommit iväg!

201106043134 (MMS)

Då har vi äntligen kommit iväg!

2011-06-04 @ 22:50:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klövjetur idag!

Färdig packad och färdig lunchad. Nu drar vi strax iväg på Klövjetur i 2dagar.
Kommer uppdatera här givetvis, bara det finns mobil-täckning ute i skogen.
En ny led som va aldrig tidigare gått. Ska bli spännande, nu har vi 26 härliga kilometrar framför oss.

Vi hörs!! 
Bild från en hösttur 2009
2011-06-04 @ 12:22:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lördag 4 Juni

Sitter på Thommys jobb ..känns inte riktigt helt normalt att göra vid 7-tiden en lördag morgon!
Men gårdagkvällen och natten spenderade vi hos M & E. Idag ska vi iväg på vandring och måste komma iväg före lunchtid om vi ska hinna. Och eftersom Thommy ska hinna jobba först, plus att vi ska hem och packa iordning oss så fick de bli en tidig morgon. Men de funkar det mä.

Under gårdagskvällen käkade vi gött och tömde några öl :-) Jag fick även chansen att brilljera i TP (eller inte!) Mycket Trevligt, de får vi göra  om! ..snart!!?
Kändes lite dumt o bara lämna så tidigt på morgonen utan att säga hej! ..men åandra sidan inte heller så snällt att väcka husägarna vid 6-tiden bara för att säga Hej då! Haha. Men..
                                      ..för igår!!2011-06-04 @ 07:44:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Träningen har börjat

..ja vet inte om ja kan påstå att ja kände någon skillnad med våtdräkt?
Jag har ju badat ute ett par gånger i år och ja tyckte inte de kändes någon direkt skillnad då mot nu.
Men jag är ju iofs inte en sånn fryslort av mej heller kanske?
Men jaja..

Mätte 16 grader vid ytan inne vid land.

Kunde inte simma till andra sidan, då Thommy inte skulle kunna ro med mig i dessa vågor. Så jag simmade fram och tillbaks utanför bryggan en stund istället.
Ja ni ser kanske på buskarna att de blåser


 Påväg i

Simma simma simma...

 

2011-06-02 @ 16:41:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Haha

Haha!
Satt och kolla igenom kameran från 50 års kalaset vi var på förra helgen.
En av låtarna som spelades under kvällen, Jätkän Humppa. I ett av klippen så spelas just denna låt och när jag spelade upp filmen så säger både jag och Thommy, vem fasen är de som sjunger??!!!!

Efter ett par gångers uppspelande av klippen så konstaterar vi att DE ÄR JU JAG SOM SJUNGER!!!
Haha! Jag låter som en gammal finsk gubbe. Och att ja kunde den låten?! Haha.
Ja lite dålda talanger verkar man ju ha, som uppenbarar sej efter ett par norrlänningar. Fick även en liten back flash om att jag faktiskt sjöng låten och min bror undrade hur jag kunde texten på den..
En annan låt som spelades som jag konstant haft på hjärnan i en vecka. (Har nästan blivit galen). Sjöng den konstant i en timma när jag klippte gräset bland annat..

Finskmusik rockar.. Eller va tycker ni?!


Snart har vi sett färdigt hela serien av Rederiet. Bara typ 5 avsnitt kvar av 20 säsonger. Känns sorligt. Jag har alltid älskat finlandfärjor. Kanske för att ja aldrig riktigt känt mej helt svensk..? Så på en färja mitt emellan Finland och Sverige, där hör jag kanske hemma? De är det som känns helt rätt..?
2011-06-02 @ 10:25:58 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ladda inför Vansbro

Jag har shoppat en våtdräkt, inför Vansbrosimningen. Lite löjligt kanske att simma med våtdräkt. Kanske mer manligt att inte ha våtdräkt? ..eller bara dumt?
Men ja äger ju inte ens en baddräkt och de kostar ju nästan lika mycket att köpa en sånn, så de fick bli en våtdräkt.

Den kom på posten igår så jag äntligen kunde prova den, och den satt som en smäck!!
Inte mina favorit färger kanske, men hitta ingen annan som dög och som inte kosta flera tusen. Men ja ska antagligen befinna mej under vattenytan när jag väl har den på mej, så då lär inte färgerna synas så väl.

Eftersom de är lång helg nu tänkte jag inviga den hemma och simma över till andra sidan och tillbaka. Det blir ungefär 1000m. Tänkte att Thommy skulle ta Blinken (våran lilla båt) och ro brevid, så han kan dra upp mej om ja får för mej att drunkna. Får se om det kan hinnas med..

Jag är ju ledig imorn, jobbar lite på fredag, sen ledig lördag söndag & måndag.

Var inne på vansbros hemsida, de är 13,0 grader i vattnet där nu. Här hemma är det 16grader, en perfekt temperatur att träna i alltså!!
HEAD Shorty Lady


Lördag - Söndag blir de vandring :-)
Verkar ju som vi får fint väder också. Tycker att vi ska strunta i att släpa med oss tältet. Menar hittar vi inget vindskydd kan vi ju lägga oss på marken rätt upp och ner eftersom de ändå ska vara så fint väder??

Får se va min andra hälft tycker om det. Om inte annat kurar jag ihop mej med Divan och Iluk så får de skydda mej mot eventuellt dåligt väder :-)

Inte så mycket intressant att dela med mig av idag. Har förresten haft klovård på hundarna idag innan jobbet. Klippte 108 klor (tror ja de blev)
Skämde bort dom efteråt med lite massage, Iluk tyckte de va så skönt att han somnade, sötis!

Inte konstigt att han älskar att klippa klor (de gäller att muta och få de till en speciell stund) när man får härlig massage och kel efteråt :-)

2011-06-01 @ 20:32:55 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


RSS 2.0