Måndag 19 November

Tre sidor av fyra är nu tilläggsisolerade på torpet o ny panel är uppe.
Sista sidan avvaktar vi med då den ska byggas ut till sommaren/våren.
 
Så de som återstår att ordna med under vintern är fönsterfoder & knutar utvändigt. Samt köket, lilla toan & de 2 små rummen nere, invändigt.
 
Förra måndagen skickade vi iväg massa flaskor vatten för analys.
Det är en gammal grävd brunn här, så de kan vara bra att veta vad det är för kvalitet på vattnet. Trots att de som bott här innan drukit de utan problem. Även Thommy har drukit vattnet här ett tag, men som sagt man vill ju ändå veta. Hoppas svaren kommer snart!
 
Idag var jag till Kristinehamn och lämnade tillbaks byggställningen som Thommy haft när han tilläggsisolera. Det blev lite matshopping på Maxi innan vi åkte hemåt.
Nu har jag precis lagat Thommys alla matlådor och ska åka till gymmet om en stund när Vidar börjar bli trött.
 
Ikväll blir de körning med hundarna, så då får pappa ta Vidar när jag är ute. Jag föredrar att köra när det är mörkt.. Hundarna gillart och OM det mot förmodan skulle komma någon bil här på kringelikrok-vägarna så ser jag den ju i god tid..
Ska köpa sånna här "solfjäder-reflex-halsband" till ledarhundarna.. Även om jag syns i min reflexjacka kan de vara svårt att få syn på hundarna som är x antal meter längre fram än mej.
 
 
Håller på att börja planera massa inför dopet.
Vidar är ju inte så gammal än, men iochmed att det är jul & nyår i slutet av månaden kunde vi inte lägga dopet där. I Januari har vi fullt upp, och i februari kanske inte dopklänningen längre passar..
Han ska ha samma klänning som Thommy hade, så därför fick dopet bli i början av December.
Han är ju iallafall nästan 3 månader då.
 
Jag har alltid velat ha dopet ganska tidigt. Många träffar ju honom för fösta gången på dopet och då är det ju kul att det blir så snart som möjligt.
 
Jag tror jag har läget under kontroll. Vi åker och handlar de vi saknar till veckan..
Kan bara inte bestämma mej för om jag ska göra doptårtorna själv eller beställa färdiga..
När man gör själv är det svårt att veta hur mycket man ska göra.. Alla har ju dessutom inte svarat om de kommer ännu.
 
Jag har fått frågan om vad han önskar sej. Och roligast är väll att man ger det man själv tycker att man vill ge. Om man nu vill ge något. Man måste ju absolut inte komma med presenter heller. Själva grejen är ju att det blir en dag då alla samlas och får träffa Vidar!!
Flera har även frågat om klädstorlek...
Just nu har han Storlek 62 på kläderna.
 

Imorgon ska Vidar åka på sin första Färjestadmatch. Ja första hockeymatch överhuvudtaget. Vi får se hur det går.. Det är jag, mina storasyskon och pappa som ska åka (Farsdags-present).
 
Jag tycker att det blir så länge att vara ifrån Vidar om jag skulle lämnat honom hemma, det blir ju en 4-5 timmar iallafall och då skulle jag ju få pumpat ur massa mat innan. Känns liksom krångligt..
Får väll ha honom sittandes i bilstolen i mitt knä. Och hörselkåporna med..
Blir han arg får vi väll gå promenad i LLA istället han och jag.. Haha.
 
Nä nu ska jag sätta mej på golvet och titta på Vidar när han tränar..
Han har för en tid sen upptäckt sina händer.
Och nu för en stund sedan då jag hade han liggnas på getfällen här i soffan så hade han vällt över på sidan, så snart kan han väll vända över helt och då är de inge bra att ligga i soffan som är så smal. Bäst att ha han på golvet numera så han inte trillar i golvet.
 
Hej så länge..
 
2012-11-19 @ 14:41:20 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0