7 blev 8 för stunden

Förtillfället har vi nu 8 hundar här hemma.
En av valpköparna vill omplacera så nu har vi tiken Luleå snart 9 månader här hemma.

Hon kom i onsdagskväll. Vädigt lugn och go tjej. Va inte de minsta orolig över att blivit lämnad här utan sov gott på mattan i köket hela natten och kom gladerligen in i sovrummet och viftade på svansen i går morse.
Igår hade jag mvc-tid osv och man ville ju inte lämna henne själv här hemma de första man gör så igår fick hon följa med husse till jobbet. Hon verkar fäst sej vid honom snabbt efter det.

När de kom hem från jobbet och han senare gick ut på altan gick hon till dörren och gjorde ett litet pip efter honom. Samma när han åkte till jobbet idag och hon blev kvar hemma.

Igår fick hon träffa några av våra hundar lite lätt. Hon tycker de är läskigt med alla hundar i hundgårdarna när de ropar och låter, men ändå är hon nyfiken på dem. Vi tog fram henne till nätet vid Nikki som står närmast igår. De nosa på varandra. Luleå liten och valpig med svansen mellan benen och hukad. Luleå backa ett steg börja vifta på svansen för fullt och pratade med de kända "buuu-ljudet". Hon verkar blivit glad av att fått träffat moster Nikki. Sedan nosade hon lite på brorsan Wolf och Zigge som bor ihop brevid Nikki, de va också spännande men hon va väldigt försiktig och visade sej undergiven. 

Tänkte hon ska få landa lite först och träffa hundar mer dessto mer tiden går..

Hon är så liksom lugn och skön och väldigt lydig.
Lyssnar väldigt noga på allt man säger.
Söker även väldigt mycket kontakt med oss. Hon känns därför vuxen i sättet på någotvis, men ändå så valpig i kontakt med de andra hundarna.

Letar nu efter ett hem till henne. Jag har sagt att vi kommer att vara väldigt kräsna för att hon inte ska behöva flytta mer. Därför vill vi att någon som haft malamute eller har ska ta över henne.
Det är allt för onödigt att någon som tror sej vilja ha en malamute, men egentligen inte vet så mycket om rasen, ska ta henne och komma på med tiden att en malamute passar inte oss.

För Luleås skull har hon flyttat färdigt.
Nästa ställe ska verkligen vara ett permanent hem där erfarenhet och kunskap finns.

2012-07-13 @ 11:38:09 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0