Måndag

Blev förvånad igår, fast ändå borde ja inte bli så förvånad egentligen. Ja är ju fullt medveten om att ja tränar mycket och ja vet ju vad jag stoppar i mej. Så konstigt vore ju om inget hänt. Men vågen visa iaf -7kg mot vad jag vägt som mest i mina dar. De kanske var för något år sedan den toppen var. Sen har de gått lite upp och ner.

Vikten säger kanske inte så mycket egentligen, men det hade varit intressant att haft mått från då och nu. Och veta liksom vad som förändrats.

Men när ja tänker 7kg, så känns de väldigt mycket. Hur såg jag ut då tro?

Jag har senaste veckorna inte stoppat i mej nåågot direkt, onyttigt alls. De onyttigaste var nog isf köttbullar och mos på IKEA igår. De har jag ju liksom ingen koll på alls va de har i den maten. Men de vart ju inte pommes eller pizza eller sånt som "vanlig" snabbmat brukar innebära.

Har inte ätit ett enda chips eller nått som ja annars är svag för.
Fika har jag ju inget intresse av alls så de är inga problem.

När ja åkte till gymmet i fredags kväll var ja sugen på att gå in på bolaget och köpa en flaska, var liksom sugen på 1 glas vin till kvällen. Men jag dricker ju inte en hel flaska själv. Och ska man spara den till helgen därefter är den ju dålig. Men en liten flaska då tänkte jag. Så kan ja ha de sista i sås eller nått.

Men medan jag var på gymmet ändrades tankarna som vanligt. Man blir liksom mer motiverad och jag kände bara: NEJ! Varför ska jag dricka ett glas vin en fredagkväll? HELT ONÖDIGT! Så jag gick istället in och köpte ett paket riskakor och tog en riskaka i bilen på vägen hem.

Och till fredagsmys i soffan blev de en iskall god proteindrink istället!! *Mmmm*

Ikväll har jag planerat in hundkörning på schemat, har även tänkt hinna med gymmet. Vi får se hur de går. Nu ska jag hemmafrua vidare och ta tag i dammsugning mm.

 

2011-10-24 @ 09:41:50 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Lisen

Vad använder du för protein o smak? :-)

2011-10-24 @ 14:01:08
Postat av: Lisen

Vad använder du för protein o smak? :-)

2011-10-24 @ 14:01:12
Postat av: Sofia

Testade scitec´s protein idag.. Men, tror inte ja kommer köpa nåt,, allt smakar för sött :(

2011-10-24 @ 18:33:15
Postat av: Malamutemamma

Body Science från MMSport. Har smakerna: Päronsplitt, choklad och vanilla ice cream :-)

2011-10-24 @ 20:06:55
URL: http://malamutemamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0