De går bra nu, kompis de går bra nu!

Fått lite av varje gjort idag. Har svabbat hela huset, badkar, dusch, köksskåp mm.

Har även gjort iordning registreringsansökan på valpkullen. Jag gillar att vara ute i god tid. Om tex namnen mot förmodan inte går igenom, eller att jag fyllt i något galet. Så man har möjlighet att hinna korrigera i god tid.
Namnen har iofs varit klara länge. Har haft listan sparad i datorn i över ett år och har även namn till fler kullar redan.

Kullen kommer få ett gemensamt namn, som gör att man vet att hundarna liksom hör ihop och är från samma parning. Sedan induviduella namn, men som ändå har ett tema och hör ihop. Kommer inte avslöja varken tema eller annat nu.
Jag återkommer när de är godkända :-)
Känner mig nöjd med valen iallafall.

Sedan vet jag ju att valpköparna tar egna namn till sin hund, men de här är ju de som kommer att stå i stamtavlorna iallafall. Har sökt på SKK:s hunddata och inte hittat några hundar oavsett ras med samma namn så de är lite kul, tycker iallafall jag.

Vet även vilka namn jag kommer behålla på de valpar som blir kvar hemma och har bra smeknamn till dom :-)

Har även sett över lite mer papper som SKK ska ha. Det är ju inte riktigt samma när man väljer att para med en utländsk hund, utan de blir lite mer papper som ska med.


Har beställt hem en pall med hundfoder idag också. Nytt för denna gång var ju att de fick bli med lite valpfoder också och inte bara de "vanliga" högenergi fodret vi kör på. Så de kommer antagligen till veckan.

Har även börjat kika runt bland veterinärstationerna vi har ikring oss angående chipmärkning, vaccinering, besiktning mm. Känner att ja ligger med bra nu! :-)

Nä va ska man göra nu då.. Börja laga mat kanske.


2011-10-20 @ 16:05:53 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0