Söndagkväll 21 Augusti

I helgen har vi varit Familjehem. Så det har inte blivit mycket tid över, det har ni kanske märkt här..

Helgen har bjudit på promenader i skogen med N och hundar och även filmmys inomhus medan regnet öst ner.
Vi har fått lite gjort här hemma kvällstid när pojken sovit.
Thommy har byggt 2st trappor, en till verandan på framsidan och en till altan på baksidan. Jag laserade båda 2 idag. Vi har även hjälpts åt att sätta in nya ventiler i huset och pillrat med lite trösklar och lister här och där..

Jag har kammat igenom hundarna idag, de som behövde de iaf. Iluk blev så fin efteråt, just nu ligger han här vid mina fötter och sover :-) Tog av alla hundar sina halsband och tog in och körde dem i maskinen. Passade även på att sprätta bort reflexbandet på dom som varit halvt sönder trasat. Tänkte sy på en ny reflexkant på dem, så hundarna syns bra!

Imorgon börjar en ny vecka, tiden går så fort. Det blir en något kort arbetsvecka för mig. Jag har tagit ledigt på tisdag då jag ska köra Antti till Stockholm. Eventuellt får jag med mig min bror som sällskap och assistent :-) Blir väldigt segt att plöja Stockholm t.o.r på samma dag ensam. Ja iofs, på vägen dit kan jag ju prata med Antti annars, då är det finska som gäller.. Men på hemvägen, då får man välja på att prata med sig själv alternativt vara tyst. Nä men vi får se om jag får sällskap. Det blir betydligt roligare och lättare om man är 2. Jag ska ju för det första hitta dit och sedan få med mig hund och en jättestor bur in i terminalen bland massa folk och hitta Hanna.


Det är även skönt att tiden går fort..
Nu är det bara att vänta och se om några tecken på en eventuell dräktighet dyker upp.
Håller alla tummar som går :-)



Bild på olika stadier av en blivande hundvalp :-)


Godnatt! :-)

2011-08-21 @ 20:26:13 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0