Välkommen Fredag

Nikki börjar repa sej. Hon är tillochmed väääldigt uttråkad till och från. Hon kan gå till dörren och gnälla och man vet inte om hon behöver ut, eller om hon bara vill ut till dom andra. De besvärligaste just nu är att de kliar så fruktansvärt på magen, men de går ju inte att komma åt med tratt.

 

Istället har hon kommit på att de går att klia med baktassen, ser rätt lustigt ut.

 






Första gången imorse som hon åt "på riktigt". Förut har de bara legat godsaker i skålen och det har stått framme hela dagen så hon kunnat äta precis när hon känt för de. Burkmat blandat med tillagad lax, de är lyx. Men lite bortskämd ska man bli när man är sjuk.

 

Imorse gjorde jag iordning hennes riktiga mat (torrfoder) ställde skålen åt henne i köket och gick ut till de andra. När jag kom in stod hon och slicka sej kring munnen och hade precis ätit upp allt. Så nu verkar mat & vatten inte vara något problem längre. Får se om hon behagar att äta lika duktigt ikväll också. Problemet är mer när maten ska ut igen. Inte alls kul när man har ont i magen, så nu går hon och håller sej för de gör ju såå ont.

 

Har på morgonen städat hela huset och varit ute och mockat hundgårdar o gjort fint plus fjäskat lite och gett dom öring. De va mycket uppskattat!! Har höglöp på Divine nu. Sista tikens höglöp för denna gång.. Ska bli gött om någon vecka då är vi redo att köra lite mer spann körning. Just nu är Iluk rätt sugen..

 

Nästa fredag ryker stygnen på Nikki, då ska hon få flytta ut i hundgården igen.

 

 

2010-10-08 @ 10:19:24 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Brittis

Vad skönt att det går bra med Nikkis sår. Du kan testa med att ge henne lite filmjölk, det kan göra att hon blir mera lös i magen. God fredag!

2010-10-08 @ 11:06:37
Postat av: malamutemamma

Ska prova de :-) Tack för tipset!!

2010-10-08 @ 12:03:45
URL: http://malamutemamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0