Nikki

Natten har gått förvånansvärt bra. Smärtan verkade avta lite när de var dax att sova..
Eftermiddagen vart de nästan gnäll och gny hela tiden. Men jag tog in datorn i sovrummet så vi la oss alla tre, jag, husse & nikki och kollade på film i datorn. Hon va väldigt sällskapssjuk och kunde bara sova om man befann sej i närheten av henne.

När hon fått några timmars sömn bestämde vi att nu måste tratten på. Så den kom på igår kväll och fick sitta hela natten. Lite små protester ibland, men när hon insåg att hon inte fick ta av den så har de gått bra nu.
Däremot ville Nikki sova i sängen och en hund med tratt i sängen blir trångt!!

Husse lämnade sängen åt oss damer och intog snällt soffan :-)
Nikki sov hela natten men gnydde till ibland. Klockan 5 riktigt flög hon upp och sprang till dörren.
Så vi gick ut och tog en kiss.

Idag har hon sovit heeela dagen!! Vill inte veta av varken mat eller vatten. Hon måste ju iaf få i sej vätska så jag har tvingat i henne små klunkar hela dagen med en vattenflaska. Sa till husse att köpa med någon god burkmat när han kommer från jobbet så får vi se om hon vill försöka få i sej den.

Idag verkar hon inte ha konstant ont iaf, har bara pipit till vid enstaka tillfällen, men hon är däremot väldigt trött och hängig.. Men jag tror nästan att tratten är värre än smärtan nu.





Nikki i vardagsrummet

 

Jag har fått möblerat om lite, för de är inte lätt att ta sej fram med tratt. Bundit fast dörrar som inte ska gå igen, flyttat puffar och vardagsrumsbordet. Hundarna älskar att ligga på mattan under bordet i vardagsrummet, men de är nästan omöjligt att ta sej in där med tratten, se de har vi dragit undan lite nu

 

 


Måste jag verkligen ha den här hemska saken på huvudet?!







I sovrummet




Nu ska jag och Nikki snart börja laga fiskgryta så maten är klar när husse kommer hem. Men han blir nog lite sen, han skulle till gymmet efter jobbet. Jag hade också behövt mej dit, men vill inte lämna Nikki ensam hemma. Vet ju inte om hon lyckas dra av sej tratten och börja slicka på magen.

 

Får hemska bilder i huvudet hur stygn kan ryka osv.. Usch!!

 

Så jag får köra lite hemma träning idag.




2010-10-05 @ 15:39:38 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0