Noga Karlskoga, Örebro må ni tro!

Dripp dropp, dripp dropp, dripp dropp!!!

Precis så låter de ur våran kökskran just nu! Gissa vem som sitter här med ett sånt där äckligt stort flin i hela ansiktet just nu ..jo jag!

Kranen i köket har varit frusen, ja jag vet inte hur länge nu, och just nu håller isproppen på att släppa ..ÄNTLIGEN!
Gud va mycket tid detta innebär att jag kommer spara in, varje dag!


Nu är det riktigt nära, dripp droppet kommer allt snabbare och snabbare nu. Så fort vattnet kommit igång tänker jag inte stänga av kranen förns långt in på  högsommaren! Den kommer att få rinna dygnet runt numera för att inte frysa igen!

Såklart är det bara kallvattnet som får rinna. Annars skulle de ju bli väääldigt oekonomiskt. Men bara vi har kallvatten så är det toppen. Kallvattnet är kopplat till diskmaskinen så de betyder att jag kan diska med den.
Även om varmvattnet hoppar igång nu så lär det frysa här i dagarna igen eftersom de enligt klart.se ska bli kallt igen.



Men Gud så härligt att slippa bära in all disk till badkaret och stå där dubbelvikt och försöka diska med en hand samtidigt som man håller i duschslangen med den andra och ibland stundtals glömma bort sej och vrider till slangen så man spolar ner hela sej själv och står där genomblöt och arg! Väldigt komplicerad arbetsställning kan jag upplysa er om som aldrig provat!

 

Nog om det!

-------------------------------------------------------------------------------


Imorgon ska jag till Karlskoga till en gammal tjejkompis jag inte umgåtts med på År och Dagar! 
Men först ska jag hem till Hanna, en annan kompis som jag varit typ såhär:

 

 

..tajt med sen mellanstadiet tills de vi gick ur gymnasiet. För att sen inte ha direkt träffats alls på många många år!

Sen ska vi vidare...


För de första vet jag ännu inte vad jag ska ha på mej. Asså undra om man överhuvudtaget kommer in på någon krog i Karlskoga Musher-klädd. Haha!
Förra kalaset jag var på var hos Robin, då kom jag i mina skoterstövlar (som för övrigt är SÅ sköna och varma)Bad om ursäkt för mitt val av skor. Men han bara skratta och sa: Bor man på landet så gör man!
Tur att någon delade min åsikt! :-D



Om man nu räknar förra helgens bravader som kalas (SHAM-draget i Nornäs) så var jag väll också rätt stilig.

Ullis och jag kom tillbaka efter en tur med hundarna hon gick ut i våran stuga för att byta om. Jag var i storstugan och sa, kommer snart ska bara slänga på mej nått annat jag med. Skyndade mej av med svettiga understället och hoppa i ett par jeans och munkjacka, slängde upp håret i en toffs. Gjorde inte ens en "raggar-dusch"!! ..gick sedan ut till Ullis.



(Raggardusch = man rollar sej med deo svettig och oduschad)



Där står hon fräsch i nya kläder och luktar gött och sminkar sej. Vaddå måste man ha smink också sa jag?!



Gjorde dock inget åt de, vaddå vi var ju ändå på hundtävling!! Vi knatade iväg på byn med drickat i högsta hugg. Men innan vi gav oss av, först på med stövlar, en bamse jacka och så tryckte ja på en stor pannlampan på huvudet också. Jädrar va fina vi borde varit.. Eller inte jag iaf. Lukta gott?? Ingen aning. Antagligen inte!


Rätt skönt på hundtävlingar.. Ingen som bryr sej om hur man ser ut och alla har de trevligt ändå :-p Alla har man ju ett gemensamt intresse och byter erfarenheter med varandra :-) Man sitter där o e svettig och go i sitt underställ med blöta ullsockar :-D Haha!

 

Men imorn ska jag ju faktiskt till stan, så jag får väll försöka ansträna mej lite iaf!!
Så man inte blir portad!

Nått sånt här kanske..






Undra vad man pratar om, om man inte ska prata draghundar...?


 

2010-02-26 @ 11:56:40 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Ulrica Ö

hrmm... du glömde tala om att du vägra ta mössan trots under -20 för tofsen, medan ja tryckte allt på mej min ;) o sminka, tja,.. lite mascara i alla fall hahahaha Men. man vill ju va fin utifall ATT .. en illusion så god som någon den kvällen ;)

2010-02-26 @ 16:39:01
URL: http://malamuter.blogspot.com
Postat av: Brittis

Jag känner igen det där med "vad ska jag ha på mig nu då" när det är något åt kalas-hållet. Tacka vet jag hundfolks-kalas, då har man både rätt kläder och vet vad man ska prata om :-). Hoppas du hade en helkväll!

2010-03-01 @ 10:11:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0