Packad Taggad Laddad

Allting står färdig packat i hallen/köket och ska bara bäras ut till bilen imorgon. Men först ska jag iväg och jobba fram till lunch. Sen drar vi!! Dalera here we come!! ..igen!

Om exakt en vecka kommer jag befinna mej mitt ute i skogen/på fjället? alldeles ensam i mörkret bara jag, hundarna och släden. Vi kommer slita så in i h*lvete för att vara tillbaka på särna camping (i mål) och har max 5,5h på oss att hinna tillbaka nu. Tempen kommer ligga som kallast på -9grader (de blir VARMT!). Inget snöfall vad de visar på klart.se men de kan ju hinnas ändras många gånger.

Jag har gått igenom utrustningslistan inför 10milen en sådär 100ggr! Måtte jag fått med mej allting hemifrån nu. Lite saker återstår att köpa imorgon när vi far uppåt.
Snacks till mej, tändstickor och snacks till hundarna. Sen ska väll allt vara med.

Har redan köpt fett som jag ska ha som snacks till hundarna, får bara inte inte inte glömma de i kylen hemma. Ska köpa kött imorgon. Sen ska jag bara göra små bollar av fett, vatten och kött och frysa in när vi är framme i stugan, så är snackset till vovvera klart iaf.

Gör en liten uppdate när vi kommit upp..

Wiiiihooo de luktar SEMESTER!!


Keep on mushing!

2010-02-05 @ 21:35:44 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Ulrica Ö

STORT lycka till!!! Ställ in dig/er på ett mörkt fjäll, lååånga sega uppförslut och se till att ha bra med vätska åt dig, snacksen LÄTT TILLGÄNGLIGA, ett gott humör och ha fler än en pannlampa med dig/er, gärna tre alternativt batterier! :) En kilometer på ett mörkt, blåsigt ospårat fjäll känns något HELT annat än en kilometer på en väl preparerad skoterled i solljus.. Vi hörs innan dess! Ja blir i särna imorrn o sen från månda till lördag, så vi hinner prata hoppas jag! Jag ska va där o heja på!!! KRAM!!

2010-02-06 @ 01:22:55
URL: http://malamuter.blogspot.com
Postat av: Malamutemamma

Tack Ullis!! Håller tummarna för brorsan idag!! Vi ses där uppe!! :-D Min syster har lånat ut en liten väska (för cykelstyren) som jag ska sätta på släden och FYLLA med snacks :-) Gott humör kan komma och gå hoho men får försöka att inte bli för arg!

2010-02-06 @ 07:57:18
URL: http://malamutemamma.blogg.se/
Postat av: Robin

Lycka till :-)

2010-02-06 @ 08:22:10
Postat av: syster

Åhh syster jag önskar ja kunde vart med där uppe!!

Tusan, jag gillar iofs mitt jobb men det hade varit värt att ta ledigt nästan!

Massa good luck och tror på er! :) Mush it!! Kraaam Jag älskar er allihoppa!!!

2010-02-06 @ 17:26:08
URL: http://svasa.blogg.se/
Postat av: Linda S

Håller tummarna massor för er, ha det toppen!!

2010-02-06 @ 22:08:53
URL: http://polarcollie.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0