Redo!

Har idag shoppat loss på Biltema. Har köpt 3 uppsättningar bromsbelägg till trehjulingen. Cykeln har ju bromsar på 3 hjul så de blev totalt 9 par bromsbelägg. Så nu kan ja byta på hela cykeln 3 ggr!! Toppen bra ju!

Simmatorp närmar sej med stormsteg, mindre än en vecka kvar nu. Tror att cykeln senast fick nya bromsar inför Simmatorp 2009. Så de kanske är dax nu då.

Har även köpt smörjspray och svart färg. Så under veckan ska jag tvätta av cykeln och bättringsmåla den, smörja bromsar och byta belägg. Även montera på skotermattan. Så den kommer bli som ny :-D

Vi letar och letar efter en hundbuss, men de kommer aldrig in 'den rätta' men vi planerar ändå lite hur vi ska ha i den, medan vi väntar.

Har köpt en verktygslåda idag (som senare alltid ska ligga i bussen) och diverse verktyg som kan vara bra att ha med sej när man åker på hundaktiviteter.
Cykelpump som ska skruvas fast på väggen i bussen mm.

Påvägen hem gick vi in på gymmet och körde ett pass och avslutade med bastu innan vi åkte hem. Varit flitig denna vecka och gymmat 4ggr. Känns bra, nu e jag på gång.. Har bara kört hund 2 ggr dock. Men det kommer det absolut bli mer av bara löpen är över!

Nu ska vi bädda ut soffan vid tvn och sätta på Rederiet och bara vila oss i form för en kort arbetsvecka innan de är dax för säsongens första roliga hundträff!!!   
2010-08-29 @ 19:04:41 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0