Blandannat minne från förr

När jag kom hem från jobbet igår kväll stod de här fina på bordet:



Tack Älskling!

De va nog första gången på en si så där 5 år som du köper blommor åt mig.



Tänk att veckorna går så himla fort. Det är äntligen fredag och man ser fram emot helgen. Sen e de vips måndagmorgon och så blir de snabbt fredag igen!

Den här veckan har jag gjort lite av varje. Men något som jag absolut inte gör ofta eller ens minns när jag gjorde sist var att beställa ett par nya skor. Visst skor har jag väll köpt för inte såå längesen, men ett par sånna där riktigt tjejiga högklackade skor. Haha!

Kikar man in i min garderob och nu finns där.. Få se nu.. Inga sånna alls! Haha. Skor som brukar va något sånt där som tjejer köper ett par i månaden och verkligen missbrukar. Men inte jag!
Jag köper bara friluftskläder och gykmpaskor/kängor iprincip. Så de få gånger vi väl ska ut är det inte alls kul. Inte så kul att komma i fodrade gröna jaktbyxor med ett par gore-tex kängor till. Haha!

Brukar få väldiga problem med vad ska ska ha på mej och de slutar med att jag säger till Thommy, ska vi inte vara hemma istället. De e mycket roligare att åka på hundträff så man kan ha en stor go munkjacka med ett par goa stora pösiga slitstarka arbetsbyxor och ett par varma bekväma skor istället..

Jaja nu inväntar jag iaf ett par tjejskor. Haha!


Jobbar idag, fredag innebär alltid jobb och jag är hemma till 18:30. Visst lite tråkigt men ändå okej. Fredagarna är de som mest folk så em går fort, då man hela tiden är sysselsatt. Plus att majoriteten av alla man träffar är glada över att de är helg!

I helgen har vi inte bestämt så mycket än. Jag jobbar till 13:15 imorgon. Sen hoppas jag på lite hundkörning. Vi pratar om att gå till Lårhöjden på söndagen.

Lårhöjden ligger en bit ifrån Storfors och man går en led dit. Har varit där 1 gång tidigare i livet och de va med skolan och vi skulle tälta där. Den kvällen träffade jag thommy...
Visst hade jag spanat in honom tidigare men de var där som de lixom mer blev nått.

Ett riktigt dåligt minne där ifrån va några killar som hade med en sterio, och skivan som satt i hade ENDAST EN LÅT!!!! Den spelades från att vi lämnade skolan, konstant hela vägen dit, hela natten där och hela vägen hem. Man blev nästan dum i huvet av att höra den en sisådär 24h...

"Jag vill inte ha nå amfetamin, jag vill bara odla apelsin. Jag vill inte ha nå amfetamin stick iväg era jävla knarkarsvin!"


Ja ni ser jag kommer ihåg den än. Den liksom har ettsatt sej fast i mitt huvud vilket inte var såå konstigt!
Ska man då kalla den för våran låt?????!!! Haha!

På kvällen så va Thommy mer eller mindre som en igel och han hade tidigare inte visat något som helst intresse.

Jag var jäkligt förbannad den kvällen, då jag var såå trött och försökte snällt att sova, till skillnad från alla andra. Thommy försökte få lite uppmärksamhet genom att kasta in en rökgranat i mitt tält. Gissa om de va popurlärt när man ligger och försöker sova????!!!!!

Han bara bråkade med mej hela natten! Inte snällt. Men kanske tur såhär i efterhand?
Vi gick därifrån morgonen efter och vad jag minns gick jag med Thommy hela vägen till skolan och pratade.
Sen åkte alla hem och på kvällen skulle vi tillbaks till skolan på disco.
Hemma var man såå trött, minns att jag somnade sittandes i duschen och blev väckt av mamma som bonkade på dörren. Ringde min kompis Hanna som lyckats gjort likadant. Sen åkte vi på Discot och där vart de tryckare hela kvällen med Thommy. Haha! Så, så började de.. :-)

Oj va de blev långt dehär inlägget känner jag. Inte mycket hundrelaterat idag heller.

Jo har ju en sak att berätta. Fick Divines sele den här veckan som jag beställt. Hennes förra satt som ett korvskinn uppe i nacken och var på tok för små. Så i Simmatorp fick Rose-Marie ta mått på Divine och har sytt en såå fin röd sele till henne som vi ska prova i helgen.


 
Divines nya fina sele

 

2009-10-23 @ 09:50:37 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Brittis

Så det var så ni träffades, vad kul att du skrev om det! Läste allt du skrivit med intresse fast det inte var hund-inlägg :-). Vi ska nog till Kväggen i helgen. Kanske vi ses?

2009-10-23 @ 11:18:45
Postat av: Lis

Åh vad roligt att du skrev om hur ni träffades :-) hi hi

2009-10-25 @ 13:52:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0