Simträning

Ikväll tyckte vi de va dax att prova lite simträning på hundarna :-) Vi tog en hund i taget eftersom båten är så liten.. Lite svårt annars för mej och Thommy och en sprattlande hund som inte vill med att få plats. Vi började med Sila.


Sila i nya flytvästen och här kommer husse med lilla båtenHusse och Sila, här håller jag på att försöker ro ut båten, bakochfram
samtidigt som jag tar kort :-)Sila simmar som fisken i vatten :-)

Blev riktigt imponerad av Sila, så fort vi kasta i henne från båten började hon simma in mot land och de gick så tyst och lätt. Precis som första gången vi testade henne framför trehjulingen hon bara maler på framåt tyst och smidigt som om hon aldrig gjort något annat tidigare.Vi hann knappt med Sila in mot land!

Nästa hund blev Ziggebus :-)


Zigge inspekterar..


Husse och Zigge i båten, vi är på väg och ror utåt.

Zigge hoppade faktiskt i båten helt själv :-) Men var lite skakis i benen i början. Han har ju trotsallt aldrig åkt båt förut om jag inte minns fel. När vi fått ur Zigge ur båten gjorde han X antal försök att ta sej upp i båten, men vi rodde iväg och hejjade och tjoade och var glada :-)Zigge på Öjevettern
Divine på väg utåt

Divine va minsann inge rädd i båten. Kanske för hon sett att de andra klarade av det och som flockledare får man inte vara sämre ;-) Hon stod med frambenen upp på kanten och spanade ut över huset och sjön.

Väl i vattet var hon först inte lika glad.. Hon försökte precis som Zigge att ta sej upp i båten först. Divine var inte så bra på att simma som Sila. Hade hon inte haft flytvästen är jag rätt övertygad om att hon inte klarat av att simma i land. Men hon jobbade på bra ändå :-) Hon vart lite anfådd och flåsade.


Divine har tillochmed knorr på svansen när hon simmar !!      =DIluk fick också prova på att simma en liten sväng


Iluk simmar

När vi ropade och tjoade på iluk så började han vifta på svansen :-) Han blev så glad!! (syns på bilden) Han lyckades fastna i snöret som satt fram på båten så han simma framför båten.
Snacka om DRAGhund!! Han drar tillochmed båtar när han simmar ;-p


2009-05-13 @ 20:09:00 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Linda S

Hahaha, duktiga lilla Iluk, det blir en bra draghund av honom!Bra träning för hundarna det där, blir allt sugen på att stjäla din idé. ;o)

2009-05-14 @ 11:31:25
URL: http://vovve.info/polarcollie/
Postat av: sofia

nää va kallt! ;)

bra träning för vovvarna, används ju som sjukgymnastik för hundar så d borde ju vara skonsamt o bra :)

2009-05-14 @ 13:57:46
URL: http://svasa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men hahaha - va härligt o läsa om! Borde försöka skaffa mej en båt o flytväst jag med - hade en t hundarna men sålde den när ja flyttade från Storfors då samojederna inte alls gillade o simma.. Kul o se alla bilder o läsa om! :-D

2009-05-14 @ 20:41:40
Postat av: Lisen

Vad gulligt, så duktiga de är ;)

2009-05-15 @ 19:16:18
Postat av: Britt med Akke & Sinik

Vilka härliga bilder, vad söta de är i sina flytvästar! Jättebra motion, vi har testat med våra men de vill helst inte simma suckar fast nu får jag inspiration att försöka igen! Vi testa iofs utan båt, det är ju bättre att bara hysta i dem:-).

2009-05-18 @ 11:25:27
Postat av: Mimmie

sv; haha :D nja alltså ja trodde jag tog mer kort än vad jag gjorde :/

2009-05-18 @ 12:21:58
URL: http://mimmmiesvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0