Nya möbler

Thommy ringde hem och väckte mej igår morse och sa att en lastbil var på väg hit. DHL hade lyckats få med sej både garderoben och hundmaten på samma körning, praktiskt!! :-)

När de kom hit så spöregnade de givetvis och chauffören var HEL kass på att backa och vända. Jag stod i säkert 10min och suckade och väntade. Tänkte tillslut nästan gå fram och knacka på dörren till hytten och be honom att jag skulle få vända åt honom. Förstår inte alls hur han lyckades!! Han vände inte på vändplanen, utan på vägen!! Och rätt som det var stod han raklång tvärs över hela vägen och kom varken bakåt eller framåt, för då skulle han vara nere i dikena. 

Tänk att man alltid helst ska göra allting själv för att de ska bli rätt gjort, haha! Hade iaf väldigt god lust att hjälpa honom. Är rätt övertygad om att jag klarat de galant utan C/CE körkort, backa är jag riktigt bra på, tillochmed snabbt! :-) 

Jaja när han tillslut hamnade någorlunda rätt var jag genomblöt och så skulle allting bara bäras in också. Men fick hjälp av killarna med de tyngsta kartongerna och hundmaten ställde de bara av på parkeringen. Var verkligen inte sugen på att släpa runt på 200kg hundfoder, så jag drog över en pressening istället.

Väl inne började jag på em och montera garderoben, men delarna var ju SÅ stora att jag knappt kunde hantera dom. Grejade i säkert en timma sen kom som tur var Thommy hem och hjälpte till. Men med Thommys hjälp tog det ytterligare 2h!! Det tog alltså 3h att få ihop en sketen garderob! Fast den var iof ganska stor, 2000x1800. Väl på plats tog den mer eller mindre upp hela våran hall, som vi förut tyckt var så stor. Typiskt jag skulle ritat hallen lite större.

Åkte till Karlstad idag och köpte lite mer prylar hit hem. Hittade ett vitrinskåp och en skänk som jag ville ha. De kom fram en kille som undrade om jag ville ha hjälp och jag sa vilka möbler jag ville ha, och lägger sedan till: "Men jag vill bara ha dom om jag får in dom i bilen!"  Haha som om han skulle veta om de gjorde de.

Vitrinskåpet var såklart slut, men han beställde ett till mej. Skänken fick jag med mej och som tur vad gick den in i bilen också :-) Hade varit lite pinsamt och stått där själv på parkeringen och inte fått in de. Vad hade jag gjort då? :-)
Fick till och med hjälp av en grabb att lasta in de :-) Åkte vidare till IKEA sen MAXI och sen hem. 

Typiskt mej att vara krånglig men eftersom jag aldrig hittar någon tvbänk som jag vill ha så hittade jag ju tillslut skänken, som jag ska modifiera lite så vi kan ha den som tvbänk.


Skänken




Vitrinskåpet som jag beställt


Kom hem och monterade skänken och har börjat gjort om den lite :-) och nu står den på plats. Men den är inte helt klar. Ville ha en hög tvbänk som rymmer mycket grejer, gillar inte att alla sladdar och allt syns, de känns så stökigt då. Vill hellre ha luckor så man kan stänga för istället. Dessutom gick det in väldigt mycket dvd-filmer vilket är bra om man är en samlare.

Tänk att de ska ta såå lång tid att montera lite möbler, har gått många timmar åt de denna vecka. Men eftersom det ändå har regnat har de inte funnits så mycket annat att göra.

Imorn blir det mer hemmapyssel. På fredag fm kommer badtunnan, äntligen!! Har varit lite krångel med den. Den skulle kommit tidigare men lastbilschauffören (drabbas tydligen bara av klantiga sådanna) hade tappat bort vårat telefonnr så han visste inte vart han skulle åka! Så tunnan har stått o Borlänge några dagar och chauffören väntade på att vi skulle sakna den och spåra den.

Jaja tack och lov är den nu påväg, igen!

Jobbar fredag och lördag, sen lördag efter jobbet ska vi hämta telefonstolpar.
Fullspäckat schema precis som vanligt. Men de e bara skönt, då slipper man fundera på vad man ska göra ;-p




Nya garderoben :-)


2009-05-06 @ 22:04:52 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Linda S

Haha, ja dessa lastbilschaufförer.... Skönt att det verkar lösa sig nu i alla fall. Snygga möbler du har köpt/beställt!!

2009-05-07 @ 09:39:50
URL: http://vovve.info/polarcollie/
Postat av: Jenny

Vilken härlig blogg du har! Det kmr bli skitsnyggt! ^^

Fortsätt skriva på!

Besök gärna min blogg, om du har tid ^^

2009-05-07 @ 09:42:38
URL: http://jennypennanstar.blogg.se/
Postat av: Lisen

Hoppas du kan visa bilder på "nymöbleringen" :-) Inge nytt att lastbilschaufförer inte kan köra, hihihi :-)

2009-05-07 @ 15:50:01
Postat av: Brittis

De anställer tydligen bara chaufförer som vet hur man gör när man tappar bort tfn-nr och adresser etc? Vi har flera ggr fått ringa och efterlysa varor som ska hem till oss suck. Men fint blev det ju i hallen är allt var klart :-).

2009-05-11 @ 13:34:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0