Ledig i helgen

Imorse var jag på jobbet och städade, hade lillkillen iluk med. Han tycker det är så roligt att få vara med på jobbet och jaga skurmaskinen. Väldigt bra miljöträning blir det ju också, han får ju en kort åktur med bilen både dit och hem (ca 4km till mitt jobb). Och i Storfors finns det ju lite mer saker att titta på än här hemma. Där åker det ju bilar och går folk och cyklister. Endel dagar har Anki med sina två hundar så då får han ju även leka med dom. En ganska lagom stund att ha med honom på då är han lagom trött tills han kommer hem igen.

Nu på förmiddag har jag grejat med alla dagliga sysslor som aldrig verkar ta slut i ett hus, tvätt, disk mm. Det känns ju alltid extra skönt att komma hem från jobbet när man vet att allting är iordning. Jobbar 12:50 - 18:15 i eftermiddag, sen tar jag helgen :-) ..ska bli skönt. Imorn ska vi gå upp tidigt och ta med alla hundarna och fika och ge oss ut på en utflykt. Resten av helgen hoppas jag att vi ska tapetsera. Men det slog mej just att tapetklistret är slut.. Hm..


Finns det något sötare än en Alaskan Malamute valp förresten?



Divine




Zigge



Sila



iluk


2009-03-13 @ 11:19:22 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Linda S

Malamutevalpar är det sötaste som finns - synd att det där valpsöta försvinner så fort, Dimma börjar redan se ut som en tonårsslyngel. ler

2009-03-13 @ 16:21:21
URL: http://vovve.info/polarcollie
Postat av: sofia

nee d finns inge sötare!! utom algot,, :)

2009-03-13 @ 17:32:13
URL: http://svasa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0