Divine 3 år


 
Bild på födelsedagsbarnet :-)

Idag fyller min skrutta, Divine, 3 år. Det firade vi med lite hundkörning på sjön efter att jag slutade jobbet. Just nu är husse ute och ger dem mat och ett varsitt märgben att kalasa på :-)

Jag slutade jobbet kl 13:15 och var hemma vid halv 2. Då hade Thommy varit ute och kört ett nytt spår med fyrhjulingen eftersom det gamla hade snöat igen.

Strax efter att jag kommit hem kom pappa hit med sina 2 malamuter, Indy & Silver. Jag drog iväg först med Kajsa och Zigge. Efter kom pappa med sina och sen Thommy med Divine och Sila.
Spåret var 6km och jag tror vi körde på ca 20min. Thommy och pappa gick det väldigt bra för, lite tyngre för mej och jag fick sparka endel. Men de e klart att det är jobbigast för mej då vi låg först. De där bak behövde ju bara jaga och det är ju betydligt lättare.

Stackars iluk fick återigen sitta i hundgården och skrika, tänk va laddad han ska bli till hösten då han äntligen ska få följa med.

När vi kom tillbaks fick han springa lös på tomten länge och även han såg ganska trött ut. Han är helt klart den skönaste valp som jag haft.

På några veckor lärde han sej: Sitt, Ligg, Nej, Varsågod, Tass, Rulla, Hopp, Snurra och Pang (när jag formar fingrarna som en pistol och riktar mot honom och säger PANG, slänger han sej på rygg och spelar död) haha han e så jäkla skön och han vill bara lära sej mer och mer hela tiden. Vet inte vad jag ska lära honom mer, har väll bara kryp kvar tror jag.
2009-03-28 @ 18:29:19 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: sofia

graaaaattis!!!

2009-03-28 @ 18:50:28
URL: http://svasa.blogg.se/
Postat av: sofia

Ingen aning.. dårå?

2009-03-28 @ 20:57:20
URL: http://svasa.blogg.se/
Postat av: Ulrica Ö

finns en jättebra bok som är lite sån "idespruta" tror det är memea molin eller nåt sånt som skrivit den, som har massa såna där småtricks, låna på bibblan går ju bra ;-) annars lite fler tricks är väl dom man gör i freestyle: sicksack mellan benen, gå baklänges, dansa osv. ;-) Cd kan pang sen förra ägaren, men hur har du lärt dina det? vet man ska dela upp det men minns inte hur :-) kul me valp ;-) här e inte så skoj idag - nanoq flyttat till nytt hem nu...:(

2009-03-28 @ 23:44:37
Postat av: Linda S

Grattis till Divine!! Kul när man kan köra många ihop - idag hade vi dragträff men jag fick stå över... Längtar till hösten när vi har en hundkraft till att nyttja! ;o)

2009-03-29 @ 22:20:54
URL: http://vovve.info/polarcollie
Postat av: Linda

vart har du tagit vägen? tkr du ska uppdatera mer :)

2009-04-02 @ 11:26:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0