En Dragqueen !

...(läs drag med svenskt uttal) Va fyndig jag är!! ;-)

Igår byggde vi hundgård nr 6. Först fick vi åka iväg och kapa mer telefonstolpar och slänga på släpkärran och ta med hem. Bjuder på lite bilder...



Av de första 5 hundgårdarna är de 2 av husen kvar att måla.







Hundgård nr 6. Även den kommer självklart få ett hus
bakom sej. Men just nu får de duga med en koja i den tills vi hinner med.



 
Alla sex hundgårdar.

Det är svårt att ta kort så alla hundgårdar blir med i bild, de e ju trots allt ganska stor yta de tar upp.

Hundarna fick byta hundgårdar med varandra innan de blev bra.
Nikki hamnade först mellan iluk och Zigge. Men efter 10min fick vi ändra på de. Det visade sej att iluk blivit en riktig liten Snorunge!!

Så fort Nikki kom nära rynkade han nosen och visade tänderna. Han vet ju att de e ingen idé att kaxa sej mot de andra för då åker han på däng, så han tänkte väll testa på Nikki. Tillslut tröttnade Nikki på honom och morrade tillbaks, så de blev inge bra.

Det räckte iofs med att vi skrek till dom att ge sej så gav sej båda, för ingen av dom är någon tuffing. Men de är ju träligt om de ska gruffa när vi inte är hemma.

Misstänker att de kan bli en liten jobbig tid för iluk, men de hör ju till, även han kommer ju växa till sej och lugna sej.

Bytte plats på Nikki och Kajsa så då blev allting så lugnt.

Så nu står de: Divine, Sila, iluk, Kajsa, Zigge & Nikki.
Det blev lixom ett grått och ett svart läger.. Haha.


Zigge och Nikki ute på första turen ihop.

Nikki hade lite tråkigt i hundgården så vi sa att vi kör henne en sväng ihop med Zigge. Och jädrar vilken hund!!
Hon var som en kanonkula, var helt galen och skulle framåt och de va inte bara i starten utan hon va lika galen framåt hela tiden!

Det fick mej att tänka på mamma Bonny, vet när jag körde henne ensam med trehjuling för länge sen, så lyckades en krok åka in i framhjulet och cykeln tvärnita och jag flög av. Medan jag reste på mej och skulle rätta till linan o cykeln stod hon och hoppa o skrek o blev sur på mej för vi inte fortsatte framåt. Haha!

Påvägen hem tappade Zigge fart (inte konstigt med den turbon hon hade hela vägen!), då börjar Nikki naffsa på Zigge och tyckte att han skulle springa lite fortare. Zigge blev jätte peppad av de och drog minsann på igen! Synd att cykeldatorn inte satt på hade varit kul o sett va de höll för fart. Jag körde fyrhjuling och fick köra jättefort för att hinna med iaf.


Zigge och Nikki svalkar sej i sjön efter dragturen

När vi kom hem sprang de direkt ner till sjön och Nikki la sej raklång i vattnet o tyckte de va skönt!

Ska bli sååå kul att köra henne i vinter!





2009-06-15 @ 17:44:10 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Lisen

Ni är banne mig helt OTROLIGA! Vilket krut ni har människor :-) Man tror inte att sådana existerar. Än en gång..imponerande och mycket fint i hundgårdarna. Ni blir då aldrig rädda ute i skogen när ni har så många vakter :-) Tränar du nåt själv som kondition och styrka? För du verkar ha flås och är stark.

2009-06-15 @ 23:04:04
Postat av: Linda S

Skitsnygga hundgårdar - man blir ju inspirerad till tusen!! Härligt att Nikki är en sån turbo, hoppas satt Iluk skärper till sig snart och förstår att man inte får sura på tjejer, särskilt inte såna som är äldre än man själv. ;o)

2009-06-16 @ 10:19:35
URL: http://vovve.info/polarcollie/
Postat av: Malamutemamma

Träning har de varit dåligt med ett tag, har blivit lite till och från. Svårt att hinna med när man har så mycket att göra. Man får ganska bra träning bara av att greja här hemma. Just nu har jag försökt börja med lite konditionsträning iaf, så man orkar hjälpa till på släden i vinter :-)

2009-06-16 @ 11:32:49
URL: http://malamutemamma.blogg.se/
Postat av: Lisen

Okej :-) Ja, du får verkligen träning där hemma. Verkar vara mycket slit!

2009-06-16 @ 12:29:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0