Jag HATAR möss!

Va ska de in hos oss och göra? Det började ungefär såhär..

Jag gick i flera dagar och undrade varför det låg hundmats kulor precis överallt. Lyfte jag upp en tröja som legat brevid sängen en natt ramlade de alltid ut en hundmatskula. Rörde jag en jacka i hallen rasade de ut mat. Lyfte jag en filt ramla de hundmat. Jag började ana oråd.. Men försökte låta bli att bry mej mer.

Tänkte de e bäst jag sysselsätter mej med något annat så slipper jag tänka mer på hundmats-mysteriet.



Bestämde mej för att gå ut och sätta upp adventsgranen på tomten som jag huggit dagen innan. Öppnar garderoben i hallen och lyfter ut mina stövlar (eftersom våran tomt bara är lera). Satte på mej jacka och skulle köra i ena foten i stöveln. Och då tar de bara stopp! Jag får inte i foten. Börjer mej ner och kikar i i stövlen och utbrister: Men va Fan!


Tror ni inte att de e hundmat i halva stövlen!?!?!?!?!?!?!




Allt dehär låg i


Gjorde större efterforskningar inne i garderoben och visst hittade jag mus-skit! De va bara fram med alla fällor jag hittade. Damsög och skurade noga! Ställde alla skor så snyggt och prydligt innan jag stängde garderoben.

 

I Garderoben brevid har vi alla hundmats säckar, även där satte jag en fälla. Tömde ur innehållet i min stövel som jag antar mössen hade sitt vinter-förråd i! Informerade Thommy om att nu är de NOGA med att lägga på locket på hundmatstunnan varje gång!!


Morgonen efter kollade jag in i garderoben och de jäklarna hade varit i stöveln igen!! Den vänstra stöveln låg vällt.. De hade varit där och upptäck (till sin fasa) att jag hittat deras förråd och länsat de!! HAHA! Där fick ni era äckel! Den natten smällde de som aldrig förr i fällorna. Väckte thommy vid kl 3 och sa, nu har de smällt hela tiden så vi lär gå upp och tömma fällorna nu, för de e nog fullt!! Haha!


I söndags lagade vi hålet i köket så nu ska de inte komma in mer tänkte jag..


Insåg dock idag va fel jag hade.. Vi har ju för fasen inte satt innertak i pannrummet!! Så där kommer de ju in direkt från vinden!! Typiskt!!

Dagens resultat:



Där fick du din jävel!

2009-12-08 @ 19:49:07 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Brittis

Guuuu', va äckligt! Jag avskyr möss. Bara tanken på att få in dem ger mig rysningar. Vi har tätat allt vad vi kan överallt (satt nät bl a) och än så länge har vi klarat oss, ta i trä. Har ni märkt att någon av hundarna har reagerat inne?

2009-12-09 @ 10:36:33
Postat av: ulrica ö

asg hahahaha - skrattar högt här nu igen! Bildtexten under döda råttan va ju för skoj!dom såg stoooora ut oxo??? fy..

dax o fixa innertaket då gissar jag.. jobbigt me röttör ..

2009-12-09 @ 14:29:04
URL: http://hundkorning.polarhund.se
Postat av: Linda S

Usch för såna objudna besökare!

2009-12-10 @ 23:01:00
URL: http://polarcollie.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0