Varmt och tråkigt

Tempen ligger på 25,1 grader ute, solen skiner och det är helt vindstilla. Idag jobbar jag 14:00 - 18:15. Mamma ringde nyss och sa att de ska ut med båten idag, så vi kanske får besök framåt kvällningen, via båtvägen alltså.


Bild tagen här hemma för en si sådär 2minuter sen.

Tur att Thommy så snabbt har byggt en brygga så de har någonstanns att ställa båten när de kommer :-)
Vi bar ut en bänk på bryggan igår kväll och satt och tittade på solnedgången medan hundarna fick springa av sej på tomten. Mysigt, men tänk om man kunde sett ett fjäll ändå..

Förmiddagen idag tänkte jag roa mej med lite tvätt, dammsugning och badning av krukväxter.

Igår var vi i Karlstad och lämnade in min bil. Fick veta att de va massa fel på den och att de antagligen går på garantin. Skönt! Länkarmar och bussningar fram och bak som behövdes bytas. Vi fick även endel inhandlat till huset. Köpte tapeter och målarfärg till de 2 små rummen, (nuvarande gymmet och verktygsrummet). Och vi beställde ett handfats-skåp och ett spegelskåp till lilla toaletten.

Köpte lite små saker, de är ju såå kul att handla fina saker till hemmet :-) Speciellt sånt som har med ljus att göra. Jag älskar levande ljus och har de nog faktiskt precis i vartenda rum. På helg-kvällarna brukar de bli tända och de blir ju såå mysigt.

När vi kom hem igår fick vi upp tapeterna och listerna i nuvarande gymmet. De rummet ska bli till gästrum så fort vi slänger ut alla verktyg ur verktygsrummet och målar och tapetserar det. Då ska de bli nya gymmet.

Men först måste vi städa ur våran lillstuga så vi får in verktygen där. Tänk att en sak alltid ska dra med sej massa annat.. Kommer bilder på de nya rummen så fort de blivit klara och möblerade.


Här kommer kort på några av mina bebisar och vad de har för sej just nu..


Divine och Sila tycker att de e lite föör varmt, men som typiska tjejer dom
är så måste de ju ligga och sola sej ändå



Kaiza och Zigge har valt skuggan i sina hundgårdar iaf.



Utsikten från köksfönstret

Känns skönt att kunna hålla koll på vad de har för sej där ute :-) Leran som ni ser mellan huset och hundgårdarna ska så småningom bli gräsmatta :-)

Nej nu ska jag sätta igång här med allt.





2009-08-06 @ 11:00:15 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0