Fredagsfys & mys

Slutade tidigt idag, halv 2. Åkte till Vital och körde ett pass axlar, trapz & vader. Nu har vi nyss kommit hem.

Wolf är innehund idag :-) Potatisen är i ugnen, salladen klar i en skål, såsen står klar på spisen. Nu återstår det bara för husse att steka på köttet. De blir lövbiff idag.

Vi har kommit på att om man använder bakplåtspapper när man gör hemmagjorda pommes frites eller klyftpotatis blir de inte alls så onyttigt. De blir ju som om man kokat potatisen typ. Fast godare. De blir ju ändå liksom hårda och krispiga :-D Så nu kan vi äta de såå ofta som jag vill. Jag är ett litet potatisfreak tror jag.
Potatis kan man ju göra så mycket med!! Mos, råstekt, kokt, stekt, klyftpotatis, chips, pommes och allt är gott!!

När maten är klar ska vi slänga på en film ja köpte på ica igår.
En svensk komedi från 2010 som heter: Fyra År Till

 

Både husse och jag är lediga i helgen och hemma! De känns inte alls vanligt men så är det iallafall. Jag är tom ledig måndag så de blir långhelg för mej. Imorgon ska vi vara ute med de fyrbenta hela dagen. Kanske drar igång något uteprojket, som riva gamla valphundgården, städa i boa eller nått. Vi behöver ju inte ha 2 hundgårdar som står tomma.

Ska vi bygga någon mer hundgård blir de mer något större, naturformat, eller va man ska kalla de. Men lite träd och sånt i. Men de planerar vi inte att göra just här vi bor nu.. Men om vi flyttar någon gång. Då får de bli så.

Ha en trevlig fredagskväll alla!!
..det tänker iaf vi ha..
Biffen & Kulan, eller va de nu var vi fick nya smeknamnen som :-)

2012-04-13 @ 17:30:29 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0