Popcorn vid tvn

Matte & Zigge njuter av smörpopcorn vid tvn en torsdag kväll..


2010-10-22 @ 12:17:26 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Brittis

Tack för kommentaren du skrev i min blogg! Mycket intressant att läsa. Det du skriver om din tik stämmer till 100% in på min älskade Sinik. Hon är god som guld mot oss och hon tycker jag är det bästa som finns. Vi kan göra vad som helst med henne (fast det är klart vi är snälla mot henne!). Men andra hundar ska passa sig...redan när hon var unghund svarade hon mot Patriks Grizzly en gång när han tyckte hon skulle visa mera respekt. När hon mötte Buck förstod hon tydligen språket för där kaxade hon aldrig. Hans kroppspråk gick hem hos hans dotter. När vi är på träffar går det bra men jag ser till att ha avstånd till andra hundar för hon är inte rädd av sig, de andra SKA dängas om det går. Lustigt nog verkar hanhundar gilla henne, har du märkt samma? Himla tur att vi lät henne leka med andra hundar när hon var valp och unghund, hur hade det varit annars nu kan man fråga sig?

Tipset om hur du satt fast din skotermatta låter bra,kan du ta en bild och maila? Vore väldigt bra att kunna BROMSA ordentligt :-).

2010-10-23 @ 11:13:56
Postat av: Brittis

Ser fram emot att få bild på hur du fäst din skotermatta. Tack!

Tycker ändå att tikar är charmiga och härliga men visst är (de flesta) hanhundar lättare att ha att göra med.

Stämmer det där med att det på träffar blir FÖR mycket men jag ger ändå akt på henne. Unga hundar ska helst ligga på rygg och pipa, då är hon nöjd. Men jaglitar helt och fullt på henne med människor, aldrig att hon har visat irritation på något sätt. Ha en bra lördags kväll!

2010-10-23 @ 19:02:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0