Onsdag..

Nytt mvc besök imorgonbitti. Då ska syrran med. Tyckte inte Thommy behövde ta ledigt för att vara med på alla besök precis. Han går ju strax på semester och kan följa med då istället.
Blev lite täta besök nu med bara en vecka imellan då nästa vecka inte passade.
Syrran ville ändå ha med mig till gymgrossisten i KD, så då tar vi mitt besök före affärn.

Igår köpte vi ny halm till hundarna. Vi ringde runt och fick tag i en bonde som hade kvar sen ifjol så vi köpte de vi fick så vi kan byta uppe i stugan och hemma. Får se om vi kan köpa mer där sen när han tagit in årets.. Vore bra isf.

Dagarna går, långsamt dock. Är inne på min andra deckare och har plöjt 5 filmboxar.
Är så enormt sugen på att ge mej ut med mountainbike och hundar, men de får vänta ett tag till..
De är ju dessutom så varmt så de får nöja sej med att busa på gården och simma då och då fram till hösten.

Nu har jag bytt och går på mvc i kristinehamn istället för i storfors, då de är sommarstängt i storfors. I Kristinehamn visade de sej att vågen visar exakt som våran hemma. Så enligt journalen hade jag gått ner i vikt sen sist (fast detta inte stämmer, då den i storfors senaste vägningen visa helknastigt).
Ligger iaf fortfarande på +5kg både enligt våran våg hemma och mvc vågen nu. Men ser ju knäppt ut i pappret tycker ja.. Men inget bm haka upp sej på iaf. Hon nämnde de inte ens.

Hade bra blodvärde på 142 och äter inga järntabletter. Magmåttet var hon nöjd med som va på 28,5, hon tyckte de vuxit fint sen gången innan. Hjärtljuden var denna gång på 134, och gången därinnan 144.
Tror inte ett dugg på att man kan se om de är kille eller tjej på hjärtljuden. Finns massor de inte stämt på. Dessutom när jag låg inne med ctg:n så länge kunde de pendla väldigt mellan typ 160-130.
Så de beror ju enbart på just när de kollar hjärtljuden.
Får se hur allt är imorgon..
 
2012-07-11 @ 14:37:41 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0