50års kalas

Igår fyllde pappen 50år, Grattis!!
Har inte velat skriva något om de tidigare eftersom vi hade planerat hela dagen i hemlighet. Min bror o mormor kom och hämtade mej strax efter klockan tio igår förmiddags. Vi åkte vidare till min syster med familj på Prinsudden där vi lämnade av lite grejer och plockade upp syster.

Sen åkte vi vidare till mamma och pappa i Kväggen. Vi parkerade bilen en bit ifrån huset så inte pappa skulle se att vi kom. Sen smög vi in på tomten..


Storasyster smyger ;-p efter kommer mormor och storebror

Vi gick till baksidan och kikade in på altan. Där låg pappa i en solstol så vi smög runt huset på andra sidan för att komma närmre och där får hundarna syn på oss och undrar va sjutton vi håller på med. Haha. De börja springa runt i hundgården och funderade väldigt på vad vi gjorde, men de va ändå knäpptysta, så pappa märkte inget. När vi var riktigt nära kom vi överens om att hoppa fram och sjunga. Så vi hoppade fram och sjöng: "Ja må du leva, ja må du leva......"

Sen satte vi på honom en ögonbindel och gav han en kall öl :-D
Gick till bilen och började färden mot: Hemlig Destination. Mormor blev kvar i kväggen och skulle ta hand om lillebror.


Här ska vi precis åka från Kväggen till....


Loka Brunn. På bilden: syster, jag, pappa & mamma. Fotograf: Storebror.

Där drack vi öl, bubblade, simmade och pappa fick helkroppsmassage. Vi var helt ensamna på hela anläggningen hela tiden och det var så lugnt och skönt. Bara vi och personalen :-)

På eftermiddagen åkte vi hem till Syster där vi grillade och hade mysigt.


Pappa och grillmästaren Robban


Niilo och Ville vid sitt fikabordThommy och Ville


Pappa och kotten Algot

Kvällen avslutades med jättegod mat och sen kaffe & tårta. Pappa fick sin sista present.. Min syster har gjort världens finaste album med bilder från att pappa är liten ända fram tills nu och på slutet stod det att han den 10 september ska flyga till Italien, Milano, tillsammans med min storebror och gå på F1. En mycket uppskattad present :-)

__________________________________________________________________________________

Just nu sitter jag och ritar på nya boxar åt hundarna till hundsläpet, har beställt lite roliga grejer och ska åka och köpa skivor till de när Thommy kommer från jobbet.

Eftersom det ska bli så fint väder i helgen blev jag så grillsugen. Men vi har ju ingen grill!! En sånn ska också införskaffas idag.
Funderar på att gå ut och städa lite på altanen nu så de blir fint tills vi kommer hem med grillen :-)

Jo något mer roligt att nämna! Jag beställde en badtunna imorse :-D som vi ska bygga in i våran altan! Den kommer till veckan sa dom, ROLIGT!! Hoppas på att de blir mycket bad denna sommar, både i badtunnan och i sjön.


Den här kommer till oss nästa vecka! Fast utan folk i såklart ;-p


Hej så länge..


2009-04-23 @ 12:59:40 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Linda S

Så härligt med en så välplanerad födelsedag, förstår att det uppskattades av alla inblandade!Nice med badtunna och grill, lagom nu till sommaren!

2009-04-23 @ 16:56:25
URL: http://web.telia.com/~u06101141/
Postat av: Mimmie

Grattis till Han :D du va himla lik din Far Ida :D

2009-04-23 @ 17:01:54
URL: http://mimmmiesvensson.blogg.se/
Postat av: Britt med Akke & Sinik

Låter jättemysigt alltihop! Badtunna på altanen blir nog toppen, vi kanske har vägarna förbi snart...skämtar! Grattis till Sakari :-).

2009-04-24 @ 12:16:36
URL: http://snow-face.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0