Storm

Har gått några dagar igen.
Dels har jag ju alltid att göra, 
sen så gick även modemet sönder så de tog några dagar att få hem ett nytt.

I lördags åkte vi till Dalarna och hämtade hem en ny flock/spannmedlem.

En 8 veckors siberian husky kille som heter Storm blev det!

Från Måsek's kennel.
Bild på uppfödarna Per & Annika Jansson och Måsek's Storm.













Ska bli intressant o se va han har att ge i höst/vinter!!
2014-05-12 @ 08:27:01 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Brittis

Valpen är så fin! Vem av era vuxna vovvar blir hans fadder? Sila kanske?

Svar: Hehe du har koll du Britt! Han har hittills umgåtts lite med sila i hennes hundgård medan jag och Vidar lekte ute på gården och de gick ju såklart superbra precis som ja förväntat mej. Men igår vart hon halt, verkar vara nått åt handleden. Ska till vet imorgon så nu vill jag bara hon ska ta det lugnt och inte "springa runt" extra efter en valp. Så vi får se hur det utvecklar sej.. Men han har även hälsat på en kortis inne hos Wolf och de verkade fungera fint. Men testa bara en kort stund medan jag var med där inne.. Får bygga vidare på de sen och se hur de går. Idag har han faktiskt stått en stund i egen hundgård mellan bitch och nikki o de va inga konstigheter att bara där själv.. Han o bitch busa järnet fast med ett galler imellan.. De kommer nog gå bra vilket som. Både Zigge & sila är valpvana sedan tidigare. Medan Wolf & bitch aldrig provat att vara faddrar, så vi får se hur de blir de finns ju flera alternativ :-D Divine är väll den hund jag inte har för tanke att prova med iaf. Hon är lite för gammal för sånt där tycker hon nog, och har aldrig vart riktigt valpkär..
Ida Vähäsalo

2014-05-12 @ 13:05:56
Postat av: Brittis

Ha ha, lite koll har jag nog :-). Jag förstår att du undviker att Storm umgås med Divine, jag hade gjort samma med våran Sinik...de är ju lika de där två, som du vet. Och gamla tikar kan vara griniga mot de små, alldeles för griniga.
Såg ditt inlägg på Fb, är inte så förvånad att ni byter ras...förstår dilemmat och att T inte är så sugen efter vad som hände i vintras. Hoppas det går bra med omplaceringarna. Som sagt tidigare, jag/vi hade gärna tagit emot om vi kunnat men nu är det som det är och jag är nöjd med våra två.

2014-05-14 @ 13:59:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0