Tisdag o massa fix!

Det börjar äntligen dra ihop sig till valpträff. Hitills har vi fått svar och vet att 5 valpar med husse/matte blir med (av 6st). Väntar på svar från sista valpköparen nu. Vi kan alltså bli full liga :-) Inte dåligt!!
Vädret har jag inte börjat kika på än, men de blir ju va de blir!! Hoppas inte på att de blir allt för varmt iaf.

Allt är bra med oss 2- och 4-benta. Bebis sparkar som aldrig förr. Speciellt då pappa Thommy är nära och pratar. Vi funderar på antingen om den blir glad av att höra hans röst eller rädd?
Direkt när Thommy öppnar ytterdörren när han kommer från jobbet och ropar "Hallå?!" ..och börjar prata därefter, då blir de livat. Samma igår kväll när vi gick och la oss och Thommy börja prata massa i sängen. En dunder karate kick fick den in i Thommys hand då..

Så nyfiken på va de blir. Många tycker de är ovanligt att vi inte tog reda på kön, då "alla gör de nuförtiden"!



Jag har fått massa gjort hemma senaste tiden.
Jag har köpt hem fina lådor som jag sorterat upp diverse grejer i som ska sparas och märkt dom.
Ifall någon kotte så småningom kan tycka de blir kul att titta i..

Bland annat en låda som bara är full med gamla kort och framförallt kärleksbrev som jag och min man skrivit till varandra från att vi var ca 14 år :-)

Även en låda med alla bröllopssaker, kort, inbjudan, program, presenter mm.

Jag funderar över om de är någon slags fas man kommit i ..att man vill strukturera upp allt man har så de är lätt att gå tillbaka och titta på sen.. Eller någon slags åldersgrej?

Igår gick jag även igenom varenda papper och gamla räkningar vi sparat sedan vi flytta ihop för typ 8 år sedan. Varenda pärm och löst papper sorterade jag. Och satte in på "rätt" ställe. Gud va mycket skit man sparat på.. mycket papper om gamla fordon som man inte har kvar längre eller som kanske tom är skrotade!!

Så nu har jag bara aktuella grejer kvar och vissa dokument som ska sparas något/några år till.

De var dock en pärm jag sparade från städandet. Hundpärmen. Jag kände ännu inte att jag kan "städa ur" Kaizas flik i den. Nej de paprena får sitta kvar ett tag till. Tyckte de kändes udda bara när jag skulle ta bort försäkringen. Att bara "ta bort" någon sådär!!

Fick även en garderob urrensad igår, och då jobbade jag ändå till närmre kl 17:00 OCH hann laga Thommys 10 matlådor. Ja vet inte vart all energi kom ifrån!!

Kanske var de för Wolf va så snäll och hjälpte mej med allt inne som de gick så lätt igår :-)
Eller åtminstonde att han stod brevid och titta nyfiket, pussa mej på kinden ibland och vifta på svansen ..de räckte som peppning.

Idag var jag klar på jobbet redan vid 11 tiden. Åkte och köpte blommor som jag planterat i blomlådor idag och i några krukor. Sedan har jag krattat hela gräsmattan från gamla torra löv och torrt gräs. Skurade även av verandan. Alla hundar fick vara lösa under de timmarna. De roade sig med att rulla sig över en gammal torkad groda, kissa på mina krattade högar, ställa sej i högarna och sprätta iväg dem och valparna roade sig även med att bita av blommor som jag nyss planterat :-D
Men vi hade kul trots att de kändes som om de motarbetade mej en aning.

Nu tycker min rygg att jag ska vara invalid resten av kvällen va de verkar som, värdelöst. Ska se om ja kan lura den till att inte göra mer ont på något sätt..
Undra hur bara..
2012-05-08 @ 17:05:51 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Sofia

Det är en gravid-grej att "boa" :)

2012-05-11 @ 12:12:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0