tisdag 19 juni

Ja de har väll hänt lite mer nu sedan jag skrev om bebis sist..

Har fortsatt gått på kontroller på specialist mödravården i Karlstad sedan jag blev utskriven och fick åka hem. Var där i fredags senast och då ville doktorn jag ska fortsätta vara sjukskriven tiden ut, eftersom de verkar va så stor risk att den vill titta ut om jag gör nått. Ska fortsätta gå där varannan vecka som de är nu. Plus vanliga barnmorskan varannan vecka. Mycket tider känns de som!!

Idag var vi på näst sista föräldraträffen. Sista är nästa vecka..

 

Tycker de börjar bli ont om plats, de är liksom skapligt trångt därinne känner ja..
Har enligt våran våg gått upp 4-5kg (beror ju lite när på dygnet jag väger).
Fast de är inte de som står i barnmorskans papper.. Hennes och min våg skilljer flera kg. När hon tog vikten första gången fråga hon bara va jag vägde, då svara jag ju hur våran våg hemma visade. Nu sist så skrev vi in efter hennes våg.. De var bara de att när jag kom hem direkt efter vägde jag 2kg mindre på våran våg jämfört med hennes..?! Så de skiljer mycket per våg alltså!! Så för att få rätt lär jag ju jämföra vikterna från samma våg..?

Nu har jag fortfarande iaf 4kg kvar upp till vad jag vägt som max någonsinn i mina dagar. Lär ju inte komma upp i 3 siffrigt iallafall..

Bilder tagna igår (vecka 28):






Känner mej som en boll!
2012-06-19 @ 20:07:40 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Brittis

Du är jättefin! Jag vägde mig nyss på en sjukhusvåg och då sade sköterskan att vanliga hemvågar väger i stort sett alltid fel på 2-3 kg. Det är nog din barnmorskas våg som väger rätt. När jag var gravid gick jag totalt upp +10 kg (kommer inte ihåg exakt) och de flesta av de kilona gick jag upp de sista 6-8 veckorna. Det är bara skönt att slippa bli jättetung. Ta det nu riktigt lugnt - fast jag vet att du tycker det är tråkigt! - och håll ut, det har ju ett slut som du vet :-). Kram på dig och ha en härlig midsommar!

2012-06-20 @ 11:43:03
Postat av: malamutemamma

Jo fast även om hennes gåt rätt hade jag ju vägt mer från ursprungsläget och fortfarande gått upp samma..? Jo de mesta lär komma på slutet, men Va ju från början rädd för att gå upp typ 30kg. De hoppas ja att ja inte hinner!

2012-06-20 @ 12:41:05
URL: http://malamutemamma.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag gick totalt upp 10 kilo under mig graviditet och de försvann lika snabbt som ungen kom ut ;)

2012-06-24 @ 19:27:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0