Onsdag

Igår fyllde Svärmor 50 år! Det firade vi med att först äta ihop sedan åkte vi båt ut till bastuflotten. Badade och badade bastu några timmar, sedan åkte vi tillbaks till deras stuga och fikade :-)
 
Idag händer inte så mycket.
Jag har grejat med lite kort i datorn, skickat endel för framkallning. Tänk va smidigt de är nu förtiden, du lägger korten i en mapp i datorn, går in på den sida du vill beställa ifrån, markerar alla kort och knappar lite till, sedan kommer de hem i postlådan och kostar inte märkvärdigt mycket heller :-)
 
Jag tänkte eftersom jag har lite tid över nu så att säga är det på tiden att framkalla alla Bröllopsbilder och sätta i ett album. Det blev även lite hundbilder som ska upp i ramar på väggen.
Beställde även färg och bläck till skrivaren, som varit slut läääänge!
 
Efter en stund vid datorn tog jag en promenad i skogen med Iluk. Vi hittade massor med svamp. Men eftersom vi inte hade någon påse med så plockade vi dom inte. Får se om husse vill med sen i eftermiddag och plocka dom kanske.
 
Nu sitter jag och väntar på att min lunch ska bli färdig.. Har en fläskfilé i ugnen, ris och sås på spisen..
 
Imorgon eftermiddag är det ett nytt besök hos Barnmorskan igen.
Måste kolla vilken tid det var, kanske att Thommy hinner följa med denna gång..?
Får se om mitt blodtryck är bra.. De va ju alldeles för högt för 2 veckor sedan, men när jag åkte på en extra koll 4 dagar senare var ju trycket bra igen.
 
Haft mycket förvärkar senaste 2 veckorna också. Ibland kan jag ha riktigt onda sammandragningar hela nätterna. Även när jag somnar ifrån dom känner jag dom i sömnen, drömde nu i förrgår natt att någon drog åt ett brett skärp över hela magen. Så det blir sådär med sömnen nu. Man känner sej rätt outvilad när man vaknar på morgonen!!!
2012-08-29 @ 12:57:31 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0