Imorgon är en annan dag

Börjar hämta mej från gårdagen tror jag.

Tisdagen-Onsdagen är två dagar jag helst velat glömma bara! Men de är ju lite "men" kvar av dem än. Saker som nu måste fixas till. De säger ju att en olycka inte kommer ensam.

Men nu var de ju faktiskt 3st på 2 dagar (Divine som blev sjuk, ugnen som explodera + ytterligare en sak som jag kanske återkommer till beroende på hur de löser sej) så nu tycker jag de kan vända.

Hade riktigt goa (eller inte) förvärkar natten till tisdagen. Vaknade kl 03 av att de gjorde så satans ont isamband med sammandragningarna. Ont i magen, ner mot rumpan och ut i låren, inte alls skönt! Sammandragningar brukar ja ju ha typ regelbundet, men inte som gör såhär ont!
Thommy sov som vanligt som en stock och märkte inte mycket. Men jag lyckades tillslut somna om någon gång efter kl 4. Och morgonen därpå var det lugnt.
Stackars de som har sånna förvärkar flera månader innan..

Nu får jag bara som riktiga ilningar längst ner i magen eller tom ljumskarna till och från. Känns riktigt konstigt och gör ibland så ont att jag blir helt tårögd.
Ska bli intressant att se vad BM säger i eftermiddag om den fixerat sej eller inte.
Kanske är de som är på g då de börjat kännas så annorlunda.

När jag kommer hem från BM kommer Peter och Hero idag. Ska bli kul att se hur Hero har växt sedan sist och hur han beter sej mot vår hundliga här hemma.
Han ska iaf stanna tills nästa helg, medans hans husse ska på icke hundvänlig semester.

Divine verkar inte vara de minsta besvärad av de lilla ingreppet. Vi skippar tratten helt då hon inte rör såret alls. Dessutom är den klumpig och inte så kul när de är så varmt. Såret har torkat fint och bölden har gått tillbaka. Så nu är de bara penicillinet i 7 dagar till.

Syster med barn var här en snabbis igår. Hon kom med lite kläder till bebis som nu är tvättade och hänger på tork. Känns som ja har rätt bra med kläder i storlek 50 nu, utan pyjamaser då! Hoppas inte de kommer en stooor bebis för nästa storlek har jag inte direkt handlat så mycket alls av än.. Känns ju roligare att handla mer sen är tanken.
Syster kom även med gardiner som jag beställt med från Mora som hon höll på att hänga upp igår just när ugnen small.. Men nu är de på plats, perfekt längd hade de också så de behövde inte sys upp.

De känns som jag upprepar mej mycket.. Skriver samma saker om och om.
Thommy säger hela tiden, "du är förvirrad och gravid".
Skulle här om dagen tömma ett glas vatten i soporna, jag håller på att lägga saker på konstiga ställen men kommer liksom på mej själv ..typ som tvätt i kylskåpet, mat i något tallriksskåp istället för kyl eller skafferiet ja sånna där småsaker..




2012-08-16 @ 13:10:29 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0