Torsdag

Valparna växer så de knakar! Jag sov första natten i min egen säng på nu 3 nätter, de kändes bra. Frågade min man igår om han inte saknat mej där inne.. *ppfff* fnös han och flina.

Men igår när vi kröp ner var han allt bra nöjd att jag infann mej på min sida som vanligt. När jag frågade om hans kommentar under eftermiddagen till de hela säger han: Man är väll man, då erkänner man inte sånt :-D
Tanken var att jag skulle åka till gymmet tidigt imorse och komma hem innan Thommy åker till sitt jobb, men så säger han: Du kan väll strunta i att morgonträna, det är ju mysigt att ligga och dra sig ihop. Så kan du åka när jag kommer från jobbet sen istället..?

Sila sköter valparna mycket bra, lämnar bara lådan och kommer ut i köket och avger ett litet pip när hon behöver ut. Hon är snabb ut och gör sitt och vill sedan in igen. Magen har kommit igång bra och hon äter ordentligt, är pigg och har ingen feber. Trots det lyxar jag till hennes matskål med någon extra äggula och något gott från våran mat i hennes torrfoder. Man ska väll skämma bort henne lite extra tycker ja.

Har fått många valpförfrågningar, men jag kan skriva det även här, fast de står på hemsidan, att som det är nu finns det bra hem åt alla valparna. 

Det verkar vara ett år då många vill skaffa sig en malamute-valp. Vi har fått sagt tyvärr till ett ganska stort antal som alla verkade vara suveräna aktiva hem. Men visst, sen har vi fått en hel del underliga samtal också, det ska jag väll inte sticka under stolen med.

Nä idag ska jag ta och städa vidare lite.. Se om ja får klämma in ett gympass när min man kommer hem sen.

2011-10-20 @ 10:02:36 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Brittis

Duktiga Sila, det är klart hon ska få lite extra gott i matskålen. Det tar säkert på krafterna att föda upp 6 hungriga valpar.

2011-10-20 @ 11:25:50
Postat av: ulrica ö

ååå. jag som hade velat boka den största, tuffaste, hanen i kullen - å så måste den va svartvit oxo! ;) ;)

2011-10-21 @ 00:08:29
URL: http://malamute.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0