Torsdag 26 maj

Idag har varit en fullspäckad dag, med jobb. En riktigt rolig dag på jobbet faktiskt, skulle vara riktigt nice att ha så varje dag :-)

Fått klagomål på att ja inte uppdaterat här, så de är väll bäst att komma på något vettigt att skriva om.

Ja planeringen går vidare med valpkullen. De mesta är väll planerat rent praktiskt och så. Så de börjar väll bli dax att bygga valphundgården. Som även Antti ska få bo i när han är här på besök. Åh va de ska bli spännande! Men får först och främst hoppas på att Sila och Antti fattar tycke för varandra ♥ så de blir lite kärlek.

Så vi inväntar löp, men enligt mina beräkningar borde de inte bli förns i juli tidigast, men man vet ju aldrig med tikar, ibland kan löpet komma tidigare..

Sen har jag fått tummen ur och anmält mej till lite tävlingar nu under kvällen :-D

Skulle anmäla mig till cyklingen (Vättern) men upptäckte att de stängt anmälan!! Ja, så nu kan man bara anmäla sig på plats precis innan start. Kändes sådär. Dessutom har vi inte fixat min cykel än. Så jag har bara hunnit träna 16,5mil!!!

Kan ju inte guppa runt på den så jag bestämde mej för att börja med simningen istället..
Den borde dessutom bli svårast? Simma långt gör man ju inte varje dag precis.

Hade ju tänkt mej på Halvklassikern, men har nu fått en medtävlande :-D (vilket borde bli roligare än o göra allt själv). Och den medtävlanden gick inte med på Halv-Klassikern, men däremot TJEJ-Klassikern så jag fick ju vika ner mej och ta kärringgrejen istället.

Så nu är jag anmäld till Vansbro Tjejsim och till Tjejvasan.

Ska bli riktigt kul att få se de sista milen av Vasaloppet. De som jag aldrig fick köra sist för att skotergubben tröttnat på mej och övriga funktionärer också för den delen! Kan ju hoppas på att inte bli sist till Mora nu bara. För till Mora DE SKA JAG! Vet ju att jag pallar 48km helt otränad så jag behöver ju inte ens träna inför detta..?! De blir ju lätt som en plätt!!

Så jag hoppas att ni bloggläsare pallar att följa mej på Vansbrosimmet, Lidingöloppet, Tjejvasan och Vättern. För live updates från alla loppen kommer givetvis ske!!


Undra va man ska ha på sej på simningen förresten.. Bikini känns ju inte riktigt rätt.. Bikini och en öl i handen är de jag brukar ha när jag badar ute i tunnan.





Badar jag inomhus, brukar jag ha minus en bikini och plus 2 badankor. 






Har jag med mej en öl på simningen kanske jag åker ut för osportsligt uppträdande..
Men däremot Ankorna..?!

Får man ha med sej en badanka tro?!
De ska jag genast kolla upp i reglerna om det står något om..

2011-05-26 @ 20:55:57 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0