Morsdag!

Ja idag är de morsdag.
Dagen började vi med att spendera i sängen till närmre halv elva. (Vi var på 50-års kalas igår).
Sedan på med kläder och tog hand om hundar och sedan åkte vi till Kväggen. Där vi åt lunch och fikade och firade min mor.

Sedan åkte vi till Karlskoga och handlade massa käk. Och sedan var tanken att vi skulle åka till Svärmor, men hon var ju inte hemma :-(

Så vi åkte hemåt istället. Thommy byggde vidare på valphundgården och jag gick in och lagade mat och bakade bröd. Ska snart prova smaka de.. Men jag antar att de smakar som de brukar.. Haha!

Var även ute och kammade Divine, som äntligen släppt sin vinterpäls!! Vill hjälpa henne av med det fort för att hon inte ska svettas ihjäl! Hon får verkligen en extrem päls så hon blir stor som typ 2 karlar ihop! Den blir enorm på vintern!! ..inte långhårig, utan bara helt sjukt tjock. De är alltid lika kul när man kammar dom längs ryggraden och de ryser till så härligt. 

Kolla här:


 

 

Ja slänger väll även in lite bilder på blivande valphundgården. Där även Antti kommer att få bo medan han är här på besök för att paras med Sila.





Skyddat bakom våran blivande bastu.


Långt ifrån färdig, men iallafall på gång..






Träffade pappas kusin från Finland, Matti, igår på 50års kalaset. Han berättade mycket om Antti. Och man blir bara mer och mer övertygad om vilken kanon parning detta verkar bli.

En toppen draghund!! Men mycket bra temperament. Han är utställningschampion i 8 olika länder. Plus Draghundschampion (han har alltså godkänt Polarhundstest A, Polarhundsprov 1, Polarhundstest D i Sverige) Han gick Polardistans 160km i våras i Särna. Och har även weightpull meriter i Finland :-) Han avslutade sitt berättande om Antti med att han är en "once in a lifetime dog".


Bilden är lånad från: http://www.kempeleenmalamuutit.com/muut.htm

Är mycket glad att jag hittat just denna hane!!
Och har väldigt höga förväntningar på denna kombination! ..såklart!



Snoopy Face Antwerpen "Antti"


Sila, är från vår egen uppfödning och jag fullkomligt älskar hennes temperament, vilja till drag och hennes intelligens! Hon är väldigt lik sin mor Bonny i många situationer och beteende. Det är nästan skrämmande vad mycket hundarna faktiskt ärver från sina föräldrar.

Hon har även samma linjer som vår hane Yukon Trail Zigge. Med Vinca Von Kuhn (en Österrikisk import) som farmor.

2 valpar är redan tingade plus att 2 kommer att stanna hos oss.
Så är du intresserad är det bara att höra av dig.


2011-05-29 @ 20:26:29 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0