Lördag 11 juni

Jag har hittat en ny intressant blogg att följa! :-) Alltid kul att se att de finns fler likasinnade, med lite lika intressen, som typ att vara ute i skogen och gå/springa lite olika leder. Ibland när man är ute i skogen funderar man på om de verkligen finns fler som går de här lederna. Menar man träffar ju aldrig på någon när man är ute på tur ..nästan! Här kommer ett klipp ifrån en ny intressant blogg att följa: http://www.1iskogen.blogspot.com/


Om man tittar från ca 11min 46sek in i klippet, vem kan de va han pratar om då? ..som hade problem över vattnet o trumman? :-)






Och här mitt klipp från lungälven. De va lixom liiiiite mer vatten när jag skulle över.






Enda gången vi träffat på någon mer ute i skogen när vi varit på tur va när ja bada naken i lungälven. Vi gick brattforsleden. Vi hade gått i x antal timmar i skogen. Jag va genom svett!! Vi hade inte träffat på en enda människa på hela dagen. Så jag slänger av mej kläderna och hoppar i älven. Just då säger Thommy: De kommer någon!! Alltså, vilka är oddsen?! Vi har gått en heldag i skogen och inte sett eller hört ett liv. Jag svarar SÄKERT! (ironi, klart han lurar mej!)

 

Strax där efter hör jag Hej! Hej! Vänder mej om och de va inte Thommy som sa hej hej! Utan en orienterare. Och där står jag naken i Ån och säger: Öööö Hej!




Jag badar i lungälven

Då vet man att Gud har humor! Och nu vet jag ju även att de faktiskt finns fler folk som rör sej längs lederna

2011-06-11 @ 18:16:54 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Brittis

Hi hi, det är KLART det kommer folk just när man är naken!!

2011-06-16 @ 14:54:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0