Hösten komsi!!

Nu kan de väll ta och bli höst snart.. e såå sugen.
Shoppade när vi var i Dalarna. En super bra/skön/snygg jacka!

3 layer: Windproof, Waterproof & Breathable.

Den är verkligen sjukt skön. Har dragkedjor blandannat vid armhålorna som man kan öppna så de bara blir myggnät där (ventilation). Hade kostat 2300:- Men var nedsatt då den enbart fanns kvar i storleken small i alla färger. Så jag fyndade verkligen.
Längst ner kan man lyfta upp själva ytterdelen av jackan och de är som ett andra lager med resår som man knäpper runt höfterna, så lyfter jag på armarna följer yttrelagret på jackan med upp, men de inre håller de ändå tätt kring byxlinningen. Lite svårt att förklara kanske.
Massa bra fickor :-)

Slutade jobbet tidigt idag, åkte hem och städade. Vi får finbesök imorgon kväll efter Vansbro, kanske har något att fira då, att man inte druknade typ..
Sen gick jag ut och klippte lite gräskanter vid staket osv där man inte kommer åt med klipparen. När Thommy kom hem från jobbet åkte vi in till Storfors och käkade Black and White *mums* 

När vi var påväg hem stannade han vid postlådorna och säger kollar du om det kommit någon post. Jag klev ur bilen och öppna brevlådan. Där ligger ett paket... till mej!!!
Öppnar och i ligger ett par super fina byxor han köpt till mej. Provade dem när vi kom hem och de satt som en smäck :-)

Nu har jag kläder för höstens hundaktiviteter, så de är bara för kylan och regnet att komma. Längtar!!






Laddar som fasen inför morgondagen. Ingen kall öl, inget glas vin. Nä, här är de vätskeladdning som gäller. Vi åker ganska tidigt då vi ska till Thommys jobb först. Så jag lär fixa en matlåda att käka i rätt tid innan de är dax för start.

Åh va de ska bli kul att plaska runt bland massa tanter o sparkas o svära.. Kan bli lite sånt misstänker jag, speciellt i starten.

Men imorn kväll blir de grill hemma med M & E. Och fira i vin, alternativt dränka sorgerna?
Vi får se hur de går.

Igår när ja simma och precis kom iland fick ja en sjuk kramp i en tå!! De är inte bra att få när jag väll är ute och guppar på Västerdalälven.

Är förstås lite smånervös över den där badmössan.. Vet ju inte om den kommer gå på mitt stora huvud :-O

2011-07-08 @ 19:00:24 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0