Laddar inför Simmatorp!

Husse drog till jobbet tidigt imorse i vanlig ordning. Jag har tagit semester idag och gick upp nästan lika tidigt som han och satte igång och packade allt.

Tror mej vara mer eller mindre färdig nu. Har bärt ut allt i bilen, kopplat på släpkärran och dragit fram den och parkerat de snyggt på parkeringen.

Alltså jag har blivit GRYM på att backa med släp!! Helt utan att träna typ.
När vi åkte hem från Nornäs sist så körde jag. Både Thommy och jag var superhungriga.. Men vi befann oss mitt ute i urskogen med många mil till närmaste samhälle. Så bara helt plötsligt på en parkeringsficka står en Thai Take Away husvagn :-D

Ja, vi passerade i hundra och de koppla liksom först när vi redan åkt förbi: MAT!!!!!!!!


Bara och vända då. Ser en lite smal grusväg in till höger, gör en tvär inbromsning kör in på den smala vägen och jag vänder runt oss på nolltid. På bara några sekunder står vi med nosen ut mot stora vägen igen och redo att svänga tillbaks mot Thaimaten.

Thommy konstaterar snabbt och säger högt: De där gjorde du fan bra Älskling!
Ja de gjorde ja fan!
Ja de va ju ingen vändplan eller nått men jag fick allt till de jäkligt bra ändå!!

 

Ja idag koppla jag bara på, drog upp den ur buskaget och ratta in de på parkeringen. Jag känner att jag har kontroll på kärran nu och kan backa den mer eller mindre precis hur jag vill :-D

Synd då att vi ska köpa oss en buss nu då.. :-)

Undra om de finns någon backa med släp tävling...? *funderar*

 

Jaja, tillbaks till vart jag nu var någonstanns. Bilen är packad, släpet står framkört. Hann ta en tur med 3hjulingen och 2 hundar också. De ändå 2 jag kan köra ihop just nu pga LÖP!!

3 av 4 löper. Zigge är helt borta i huvudet och jag tror inte ens han går att köra ihop med Divine som inte löper nu. Han skulle nog kunna sätta på en spade just nu om han hade tillgång till en :-) Sötisen!!

 

Ja så de fick bli iluk och Divine. Iluk är jag hel imponerad av!! Divine va inte såvärst sugen, traktorer, pensionärer, grässtrån och gud vet allt intresserade henne mer idag. Kan också berott på att de va första cykelturen med henne denna säsong.. Hon är inte riktigt iform med andra ord.. Första 400m gick hon som en kanonkula, sen fick iluk dra både henne, mej och cykeln resten. Och ändå envisades han med att galoppera :-)

Hem och satte in hundarna i hundgårdarna, sen upp med cykeln på släpet och spände fast den.
Ja nu ska jag bara duscha och byta om och vänta på att Thommy kommer hem så är vi redo!! Ja hundarna ska förstås boxas innan vi drar också!!


Datorn blir med till Simmatorp så har vi inga uppkopplingsproblem blir det antagligen en update med bilder där..

Tjipp & hej!

 

2010-09-03 @ 10:49:45 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Robin m flock

Hoppas ni får en din helg !

Vore kul att hitta på något så småningom. Kommer följa Er i bloggen i helgen :-)



Ha det !

2010-09-03 @ 18:36:30
URL: http://kiieron.blogg.se/
Postat av: Ulrica Ö

hahahahaha! fan, ja garvar ju jämt o ständigt när ja läser dina påhitt o beskrivningar! superbt! :D

Här är vi just hemkomna från en halvdag på fjället med fem doggar, alla sover sött nöjda o trötta nu. Lycka till i Simmatorp, hoppas allt går superduper!!

2010-09-03 @ 19:26:11
URL: http://malamute.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0