Paket

Just i skrivandets stund så lyssnar jag till mina 6 bebisar som ylar sitt godmorgon och tack för maten mamma! -yl.
Det värmer alltid lika mycket i hjärtat att lyssna till det. Trots att de bara varar i ca 30 sekunder.


Sitter och funderar på om det är en fördel att bo på ett såpass litet ställe att alla vet precis vilka alla är? Eller om de är mest jobbigt?

Igår kom brevbäraren in på jobbet och sa: Jag har ett paket till dej som jag inte tror kommer gå ner i din brevlåda, går de bra att du tar det nu istället?



Självklart gick de ju bra, blev ju bara glad att få mitt paket!! Men undrar hur en brevbärare kan koppla ihop namn med personer. Jag menar de träffar ju bara brevlådor, inte personen ifråga. Och de är ju inte så att man har klistrat upp en bild på sej själv på brevlådan precis ..såhär ser jag ut! :-)


Det var Silas nya sele som kommit :-)



En lila kombisele från MR koppel. Rekommenderas starkt! Absolut de bästa selarna jag testat, inget slår dom :-)
Ska bli skönt att hon äntligen får en sele som passar och som inte sitter som ett korvskinn.

Nästa hunds tur att få en sele uppsydd till är egentligen Iluk. Han har ingen som sitter bra. Men åandra sidan är han ju bara 1år och de är ingen bra ålder att sy upp en sele i heller. Han kommer förhoppningsvis hinna ändra kroppsformerna ett tag till. Får försöka vänta tills hösten iaf så han får sej en måttanpassad inför nästa vinter.

Slädarna är numera undanställda här. Snart är all snö borta och sjön är inte att tänka på att köra på längre :-( Grusvägarna är snart bara, men så fruktansvärt leriga!!

Ska köpa nytt batteri till fyrhjuligen så de får bli till att köra hundarna med den snart hoppas jag. De ända tråkiga är att vi bara har en 6km:s slinga att köra på hemifrån gården och de är på tok för kort!! De är inte super kul att behöva boxa hundarna och köra iväg till ett bra ställe varje gång man ska träna!



Jobbar idag och imorgon sen är de ledigt i helgen. Nice!

På lördag åker vi till Örebro på morgonen och tar en heldags shopping där!! Ska bli trevligt! Sen på kvällen är vi bjudna på kalas hos Mulle och Linda. Ska bli såå roligt! Kommer inte ihåg när vi sist var hemma hos dom. Men de var nog någon gång när vi bodde i lägenheten i Kristinehamn, och hur många år sedan är inte de???!!!

Ska bli mycket trevligt, sedan avslutar vi väll kvällen med utgång i Krillehöla.
Bara de va ju också en evighet sen!

 

2010-03-25 @ 10:06:14 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Linda S

Skoj med nya fina grejor! Dimma behöver också ny sele men hon, liksom brorsan Iluk får vänta tills efter sommaren. Haha, livet på landet, alla vet vem man är. flin

2010-03-26 @ 23:12:37
URL: http://polarcollie.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0