Måndag 23 augusti

Mot min vilja är de rätt lugnt på hundfronten just nu. Iaf va de gäller att köra dem. Här verkar vara enda stället i världen som de fortfarande är varmt på. Ser alla mina kära hundvänner som skriver på FB att nu har höstträningen startat.. *muttrar* här har den minsann inte startat!!

 

Idag är jag ledig och när Thommy gick upp tidigt för att åka till jobbet ropade jag åt han som var ute i köket, va visar termometern ute?

20,6 grader svarar han.

 

Jag: UTE???????!!!!

Han: Ja!

 

Jävlaskit! Jag trodde honom inte, gick upp och titta o mycket riktigt, 20+ ute! KLOCKAN 07:00 PÅ MORGONEN!

Inte bra alls. Visst termometern hänger i morgonsolen men ändå!

 

Ja så idag har jag roat mej med att plocka in alla utemöbler, och blommor o prydnader. Skurat badtunnan utvändigt och verandagolvet. Altangolvet tog vi igår kväll. Tänkte att jag ska hinna olja golven och tunnan innan vintern. Så de är väll ingen idé att plocka fram utemöblerna mer. Nu är dom i sin vinterförvaring. Skönt!!

 

Så nu är de bara o komma snön! ..bara ja hinner olja golven först då förstås. Hundarna har fått roat sej med att springa lösa på tomten iaf under förmiddagen då jag pysslat ute. Alltid något.

 

Sen gick jag in och började sy på en klänning jag ska ha på lördag. För då ska vi på bröllop!! :-D
En barndomskompis till mej gifter sej!

Sen fick de bli en långpromenad med iluk. Nu inväntar jag älskling så ska vi åka till stan o uträtta några ärenden :-D och även åka till gymmet.

Körde ett pass igår också, och tänka sej knäböjen och marklyften gjorde mej inte alls lika stel som sist. Jag kan ju tom gå idag!!! :-D Har sagt till Patrik på gymmet att göra ett schema åt mej vad jag ska köra så jag är fit for fight när de är dax den 6 mars!! (vasaloppet!) Får se va han kan knåpa ihop.

Måste ju även nämna att jag var iväg och HDED-röntagde iluk förra veckan, så nu inväntar vi bara svaret.. Lika nervöst som alltid. Tänk om inte allt står rätt till.. Hm. Inte för att de borde vara så, men man kan aldrig vara säker, förns man har facit i hand.


Nähäpp, ska nog slänga ihop en lasagne nu innan älsk kommer hem!






Bild från våran 3h klövjetur i lördags. Divine & iluk.


2010-08-23 @ 14:43:18 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Brittis

Ja, värmen hänger i. Vi har varmt vi med. Men igår kväll var det ca +15 så nu har vi plockat fram kättingarna och tänker köra igång med det. Fast trädgårdsmöblerna får vara ute ett tag till...jag gillar att fika i höstsol :-).

Kan du sy också? Duktig flicka. Jag har allt gjort mina tappra försök men det blir så snett och vint!

2010-08-24 @ 10:01:29
Postat av: malamutemamma

Ja jag tror väll att ja kan de :-)

Och min slöjdlärare gav mej iaf mvg :-)

2010-08-24 @ 13:24:48
URL: http://malamutemamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0