Hundförarjacka..

Letar runt efter en goo jacka att ha när man ska köra hund.. Har kikat länge på en canada goose goding. Men den e ju sååå jävla dyr 7500KR.
Och de tycker jag nog faktiskt inte att de är värt..

Kollade på tradera där säljer de dom för 1500kr (köp nu + frakt) de har alla färger och storlekar. De påstar att de absolut är 100% ÄKTA. Men sen fortsatte jag och leta och leta. Hittade en sida med EXAKT samma bilder som användarna på tradera använde och där kostar de under 500kr plus frakt.. Hm. Äkta??? Såklart de inte är, de ljuger. Det kan inte skilja 7000kr i pris på dom om båda vore äkta. Så nu vet jag allt vart tradera säljarna köper sina.. Haha. Och att de ljuger.

Men ska jag vara ärlig så struntar jag fullständigt i om den är äkta eller inte isf. Huvudsaken att den är fin och användbar! ..mest det sistnämnda.







Vem kan va såå jävla dum att de måste sitta rätt lappar i och ha serienummer om de kostar 7000kr extra??? Inte jag iaf. Jag är ingen märkes- bög/nörd och kommer aldrig bli. Dom pengarna jag spar lägger jag hellre på 10 jackor till en på enbart på 1!


Ne nu ska jag se vart den där förbaskade DHL bilen tagit vägen med min hundmat..
Sen blir det jobb kl 14 sen hem och slänga i sej kvällsmat o se idol. Och sen träna de älskade dogsen..

Vinternknackar på dörren...

Tror inte det finns något vackrare uttryck.




2009-09-24 @ 10:54:06 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: ulrica ö

jag har en goosejacka jag köpte för många herrans år sen när ja jobbade på fjället (1500 redan då), den är så utsliten så de finns inte! Skulle behöva restaurera den, men den är fortfarande bästa förarjackan, men tror den krympt lite??? (läs: ulrica inte tränat som förr).. Vintern knackar DEFINTIVT på dörren! Dom satte upp vinterpinnarna (dom där blå med reflex) efter vägen igår!!!!! och i morse var det varning för halka fortfarande när ja körde till jobbet halv nio...!! iiiih!

2009-09-24 @ 17:10:08
URL: http://hundkorning.polarhund.se
Postat av: Robin med Kieron

Hej !



Ser att du är ute efter en bra jacka... C G är skitbra !!! Om du får en äkta vill säga... ;-) Jag köpte min för två år sedan ( Expedtition ) och jag har inte ångrat mig en sekund... Svinkalla dagar och nätter, fryser aldrig !



En helg ute i skogen i vintras, - 17 grader, tshirt under jackan och var jättevarm !



En hett tips.



Ha det gott.

2009-09-25 @ 17:19:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0