Ett sånt hundliv

Här hemma är det lite livat just nu. Både Divine och Sila har nyligen löpt och det var absolut inte de minsta lilla ljud ute i hundgårdarna. Nikki och Kaiza började även löpa för någon vecka sedan. Zigge bor mellan deras 2 hundgårdar. När vi kom hem ifrån Simmatorp i söndags vart de lite livat där ute.

Zigge är SÅÅ kär i Nikki. Som faktiskt är minst lika kär i Zigge tillbaks..

 


Zigge & Nikki

Gud så de höll på i söndags. De va nästan barnförbjudet här. Men de va ju tysta iaf. Men jag var rädd att han skulle få till de genom nätet tillslut, så jag bytte plats på Zigge och Iluk.


Då vart de lite mer livat. Zigge gråter såklart för att han inte kan pussa på Nikki. Nikki gråter tillbaks för hon inte har Zigge hos sej.


Iluk hade såklart spannat in hur storebror Zigge gjorde, men de va inte med lika stor framgång. Han va alldeles kort att han inte når upp till Nikki eftersom hon hela tiden står uppe på kojtaket!
Så det resulterade i att Iluk gråter för att han inte når upp.


Men det slutar inte här.. :-)


Då har vi en fjärde hund i dramat KAIZA. Som nu står mellan de båda pöjkera, Zigge och Iluk.
Även Kaiza löper, men tror ni att det finns någon i hela världen som bryr sej om henne?????!!!!!!!!
Svar: NEJ!
Hon ställer upp sej så fint åt Zigge som typ: "Fan flytta på dej syrran du står i vägen, jag ser inte Nikki!!"


Så stackars lilla Kaiza är också ledsen. Hon har äran att stå mellan 2st hanar, men INGEN av dom villha/ser henne :-( Så Kaiza gnäller, matvägrar och tycker såå synd om sej själv ..gumman.


Det är inte lätt att vara hund!


Jag har absolut inte något som helst problem med att de ylar. Skulle aldrig falla mej in att skälla på dom för det. Vill de yla och prata med varandra får de såklart göra de. Det hörs knappt in. Och skulle tvn eller radion vara på hörs de inte alls. På natten när vi stänger sovrumsdörren hörs de inte heller.


Vi bor ju ute i skogen utan grannar så spela roll??? Nej, de spelar faktiskt ingen roll. I normala fall när det inte är löp ylar de ca 2ggr per dag. En gång på morgonen och en gång på kvällen. De varar i ca mindre än 1 min per gång och jag ser de bara som mysigt när de säger: "Tack för maten". Eller så påminner de om att: "Vi är hungriga".


Jag stänger däremot av radio/tv oftast för att kunna lyssna på den sköna sången :-)
Åh va de är skönt att bo ute i skogen!!


2009-09-09 @ 10:21:27 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Linda S

Stackars Kaiza! Här är det Aska som är helt ointressant när det är löp men det är ömsesidigt, hon är inte intresserad av Zolo heller.



Ja, visst är det ljuvligt att ha pratsamma hundar när man inte har grannar!!

2009-09-09 @ 14:30:50
URL: http://vovve.info/polarcollie
Postat av: Lis

Sånna goa hundar ni har :-)

2009-09-10 @ 19:21:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0