Inge hundigt alls..

Igår var det fullt upp hela dagen, de va jobb, barnvakt, hemma-fix och jobb igen. Imorse va jag på jobbet en sväng. När jag kom hem satte jag mej vid datorn och surfade runt lite och insåg att de snart är Halloween. Kollade för skojsskull på lite maskeraddräkter och hittade massa roliga! Haha. Undra om de fortfarande är Halloween fest på Folkets Hus i Storfors, vet att de varit de förr. Men då har vi aldrig kommit iväg, utan fått nog av förfesten :-) Haha! ..då e de illa..


Idag ska jag plocka upp lillebror på em, och sen skjutsa hem honom och vänta på att pappa kommer från jobbet. Sen ska jag hemåt igen. Ser framemot Bonde Söker Fru ikväll ..världens bästa Tv program!! Haha! Nedräkning till kl 20!


Kan lägga in 2 bilder från vad jag pysslade med igår..




Höst-dekoration på verandan på framsidan..




..och lite till.


Nu ska jag rycka tag i dammsugaren innan jag ska åka hem till syster med familj och invänta att lillebror ska sluta skolan.








 

2009-10-21 @ 11:59:52 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Brittis

Jättesnygga dekorationer! Nu blir jag sugen på att pyssla i helgen...det är ju så mörkt på kvällarna att det inte går att göra något ute nu. Trälådan är jättesnygg, hemsnickrad förståss?

2009-10-21 @ 13:01:15
Postat av: Lis

Gud vad fint! Avundas dig hur du kan vara så självständig och så jäkla duktig..

2009-10-21 @ 15:22:08
Postat av: Ulrica Ö

ooooo va tjusigt!! :D det där ska jag nog härma tror jag!! :D Och tack för påminnelsen hade3 annars glömt bonde söker fru, o DET vill vi INTE me tanke på de klipp de visat om kvällens avsnitt asg Hörs om kartor o planering om nyårstur! jag har en del ideer!

2009-10-21 @ 18:33:55
URL: http://www.malamute.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0