Kortis inlägg

Den efterlängtade badtunnan kom idag! ..äntligen. Just nu står den på våran altan och är såå stor och fin :-) Bild kommer.. antagligen imorgon om tid ges.

Idag kom en lastbil med 2 gallerdörrar till hundgårdarna också. Kajsa har bara ett dåligt hemma-bygge så den ska bytas, sen ska ju iluk få en hundgård också så till den behövs ju givetvis en dörr.

Jobbar imorn till 13:15 sen ska vi hämta hem telefonstolpar :-) Hoppas på uppehåll under söndagen för då ska alla hundgårdar flyttas upp på telefonstolpar, det blir steg ett. Sen när virket är klart på sågen ska hundgårdarna byggas ut bakåt. Men vi tar väll en sak i taget.

Jo just det, har beställt flytvästar också som kom iförrgår så nu ska de bli simträning i sommar. Det ska bli kul att testa och se vad hundarna tycker om det. När det är för varma dagar för att köra cykel kan vi ta och simma över sjön istället, blir perfekt de. Ska bara övertyga hundarna om det också eftersom ingen av dem gillar att bada :-)


Hundflytväst

Blev rekomenderad på vovve.net :s hundforum att de här skulle vara riktigt bra. Billiga var de också!! ..endast 179kr/st


2009-05-08 @ 19:19:08 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Lisen

Så mycket ni har på G måste vara himla kul :-) Hoppas på bild på badtunnan imorron, vore jättekul att se :-) Vilken lyx!!! Åh så sött med flytvästar, hoppas du får med dig hela högen :-) Min bulldog avskyr som sagt vatten, så hon är helt omöjlig den lilla tuffingen :-) Ha en trevlig kväll! Hockey om du följer det :-)

2009-05-08 @ 20:23:25
Postat av: Linda S

Bra idé med flytväst för att få hundarna att våga simma - kanske skulle prova det till våra badkrukor också.

2009-05-09 @ 11:10:24
URL: http://vovve.info/polarcollie/
Postat av: Mimmie

sv ; jaa John pratade om det iallfall, SKulle vara kul :) Vi kommer troligen över på lite Öl ;) haha eller Vin för min del :P

2009-05-11 @ 16:39:32
URL: http://mimmmiesvennson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0