Jobb jobb

Idag börjar jag jobba klockan 8 och är inte hemma förns 18:30 ikväll så idag blir det inte mycket hundaktiviteter för min del. Märkte att hundarna var lite morgontrötta idag, de hade inte sin vanliga bus-och-yl-stund vid klockan 6 som de brukar ha i 20minuter. När jag gick upp låg de fortfarande inne i kojorna, förutom Iluk han vaknar alltid tidigt. Kan bero på att han har svårt att hålla sej så länge så han måste alltid ut vid kl 6.

Antar att det blir en del att göra på jobbet idag, fredag direkt efter löning brukar hålla en sysselsatt och man brukar vara ganska trött i huvet när klockan närmar sej 18:00.

Misstänker att husse drar ut och kör lite med hundarna på eftermiddagen istället när han slutat jobbet så lite får de ju röra på sej isf.

Idag ska det komma snö, har inte sett till någon än. Men det blåser storm! Kommer det mer snö får Thommy göra ett nytt spår på sjön under lördag fm när jag jobbar. Jag jobbar till kl 13, sen tar jag helgen och så blir det säkert lite hundkörning då. Ska försöka få hit pappa också så vi blir fler som kör, alltid roligare för hundarna då :-)

Kajsa verkar trivas väldigt bra här. När vi skulle åka på kalas i tisdags så skulle hon få följa med. Jag startade bilen och gick och öppnade till hennes hundgård. Men hon kom inte ut. Hon sprang runt och viftade på svansen, slängde sej på rygg och låg och simmade men frambenen :-)
Det tog en stund innan vi fick med henne, verkade som om hon absolut inte ville åka härifrån! När vi kom hem och öppnade bagageluckan sprang hon direkt in till sin hundgård och var så glad. Jag tar det som bra tecken.
Hon ser alltid så glad ut i hundgården, hon springer runt och viftar på svansen och hänger direkt på de andra när de e bus. Hon ser ut att tycka det är så kul att kommit till lite fler hundar.

Jo nu jädrar börjar det snöa!! *wie*

Nej nu är det bäst att gå och göra mej klar för jobb.
Hej så länge..

2009-03-27 @ 07:53:45 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Linda S

Mysigt att Kajsa verkar trivas så bra!

2009-03-27 @ 12:00:21
URL: http://vovve.info/polarcollie
Postat av: ulrica ö

hihi kul o höra om Kajsan! :-D

2009-03-27 @ 14:13:51
URL: http://hundkorning.polarhund.se
Postat av: sofia

lätt o göra spår i detta väder? ;)

2009-03-27 @ 23:26:03
URL: http://svasa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0