Födelsedagsfirande och kanske hundkörning

Idag fyller min lillebror 8 år! Det är jättefint väder. Det kom massa snö inatt och nu skiner solen och himlen är klarblå. Härligt att vara ledig en sånn här dag. Jag funderar på om jag ska ta fyrhjuling och åka ut på sjön och köra ett spår, så vi kan köra med hundarna såfort husse kommer hem och sen åka och fira lillebror som fyller år. Vi ringde och sjöng för honom imorse innan han skulle åka till skolan :-)

Har längtat efter att få köra hund nu ett tag, det har ju varit blankis på sjön och jätte geggigt på vägarna så vi har ju inte kunnat köra något alls. Vill ju börja få igång Kajsa också så hon får röra lite på sej och komma igång med sin träning.

Jag har tänkt att vi kör dem 2 och 2 idag. En kör Kajsa och Zigge, den andra kör Divan och Sila. Stackars iluk kommer stå och Skrika i hundgården kan jag tänka mej. Men de finns inte så mycket att göra åt det. Tycker fortfarande han är lite för liten för att springa med lös brevid.

Han är ju bara 4 månader än och så himla plutt-liten :-) Han får allt växa till sej lite till först. Han har ju hela våren och sommaren på sej, sen till hösten ska han få börja gå med i spannet. Längtar! :-)
Känns som januari var en väldigt bra tid ändå att skaffa valp i. Eftersom han kan gå med till hösten och sommaren blir det ju oftast inte allt för mycket hundkörning på eftersom de e alldeles för varmt.

Nu längtar jag sååå till hösten!!!

 
Jag vill köra trehjuling!! Längtar till Björnrundan i Nornäs.
JAG VILL HA HÖST! :-)


Nej nu är det bäst jag går ut om jag ska hinna få någonting gjort..



 
2009-03-24 @ 09:17:13 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Linda S

Vi ska ha dragträff på söndag, du får väl komma hit? ;o)

2009-03-25 @ 09:26:35
URL: http://vovve.info/polarcollie
Postat av: Linda S

Håller med, det är lagom att köpa valp på vintern, både Zigge/Zolo och Iluk/Dimma är lagom gamla att få börja prova på när höstsäsongen startar.

2009-03-25 @ 09:28:22
URL: http://vovve.info/polarcollie

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0