Ledigt

Nyss kommit hem från jobbet. Har varit och städat nu på morgonen och är ledig resten av dagen. Funderar på vad jag ska hitta på. Jag ska iaf inte köra med hundarna, termometern visar 24+ !! Funderar starkt på om det är något galet med den..?

Allting är iaf bytt på bilen nu, Thommy var på bilfirman kl 07 imorse, och de finns inte en endaste liten sliten sak på den nu :-) Sånt är alltid kul!

Funderar på om jag ska göra älskling glad när han kommer hem. Om jag bär ut alla verktyg till vårat lilla bod och börja slipa i "verktygs-rummet" under dagen så vi kan få de klart någon gång. Är ju inte jättesugen, men de skulle vara kul att få de iordning.

Syster hörde av sej imorse och ville ha med mig till Karlstad imorn. Jag behöver iofs till IKEA, saknar lite smågrejer och behöver lite saker till blivande gästrummet så de e klart jag hänger med. Går upp tidigt imorn och åker till jobbet o städar så jag kan sluta vid kl 09:00. Behöver även ett par gummistövlar :-) Har ju inga när man ska traska i skogen osv.

Väntar på kort från mammsen från helgen som jag kan dela med mej av här..
Hoppas hon mailar dom under em.
2009-08-25 @ 10:27:28 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Mimmie

då kanske vi ses där, ska också till karlstad och Ikea en sväng :)

2009-08-25 @ 10:57:20
URL: http://mimmmiesvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0