Lediga Fredag

Ledig hela dagen idag, känns bra. Gick upp tidigt imorse när Thommy åkte och satte igång med lite välbehövlig städning. Slängde ut hela våran hall på tomten och dammsög och skurade. Mer än hälften av allt som låg i hallen var vinterkläder och de lär ju inte behövas nu på ett tag så de la jag undan. Det blev jätte mkt plats i hallen nu :-)

Nu fylls våran hall mest av hundgrejer, selar, linor, koppel, halsband, necklines mm och såklart foder. Skulle vilja köpa ett "hundskåp" att ha alla grejer i. En använd hundsele luktar ju inte mumma direkt heller trots att jag försöker tvätta dom då och då.

Ska moppa resten av huset nu sen är nog städningen avklarad, har putsat lite fönster och städat i garderoben också. Funderar på att åka och hämta hem min symaskin så jag kan sy upp mina gardiner och sy en tröja som jag ska ha på ett extremt hemligt tillfälle, kan berätta mer om det när det inte längre är hemligt ;-p

Lägger in lite bilder från förra helgen....


Jag och Kajsa är och hälsar på husse på jobbet, fast nu e de ju inte jag då
på bilden, utan bakom kameran :-)


Vi titta på massa fiskar


Iluk ligger på favorit stället och äter ben
2009-04-17 @ 10:57:03 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Linda S

jag vill också ha ett hundskåp men vet inte var det skulle få plats, vår hall är så långsmal... Hemligt tillfälle? Det där lät spännande!

2009-04-17 @ 22:52:43
URL: http://vovve.info/polarcollie

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0